Μείωση στην τιμή του ρεύματος στον επόμενο λογαριασμό - Όλες οι λεπτομέρειες

Μείωση στην τιμή του ρεύματος στον επόμενο λογαριασμό - Όλες οι λεπτομέρειες

Μείωση θα δουν στην τιμή του ρεύματος οι καταναλωτές στον επόμενο λογαριασμό.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του ΔΣ της ΑΗΚ, Γιώργο Πέτρου, στη εκπομπή «Alpha Καλημέρα», ανέφερε ότι στον επόμενο λογαριασμό ρεύματος οι καταναλωτές θα δουν μια μικρή μείωση γύρω στο 3%.

Αυτή η μείωση όπως αναφέρει ο κ.Πέτρου είναι αποτέλεσμα της μειωμένης τιμής στην αγορά ρύπων και καυσίμων.

Εντωμεταξύ, υπό συζήτηση συνεχίζει να βρίσκεται το θέμα αύξησης 6% στο ρεύμα, για το οποίο αγωνιούν χιλιάδες καταναλωτές αν θα εφαρμοστεί με τον κ.Πέτρου να αναφέρει ότι σύντομα θα υπάρχει ενημέρωση.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE