Άνοιξε η λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο μετά την ακινητοποίηση φορτηγού - Πυκνή τροχαία κίνηση

Άνοιξε η λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο μετά την ακινητοποίηση φορτηγού - Πυκνή τροχαία κίνηση

Λόγω βλάβης και ακινητοποίησης φορτηγού στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού προς Λευκωσία, παρά τη Λινόπετρα, έχει κλείσει η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.

Στην περιοχή επικρατεί πυκνή τροχαία κίνηση.

Οι Οδηγοί καλούνται να είναι προσεκτικοί, να κρατούν χαμηλές ταχύτητες και αποστάσεις ασφαλείας.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (15:25): Η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού προς Λευκωσία, παρά τη Λινόπετρα, έχει δοθεί στην κυκλοφορία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE