Ελλάδα: Επίθεση σκύλων σε 90χρονη - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Ελλάδα: Επίθεση σκύλων σε 90χρονη - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς μεταφέρθηκε το βράδυ της Τρίτης (5/3) μία 90χρονη, μετά από επίθεση που δέχτηκε από περίπου πέντε σκυλιά στο χωριό της Ελάτειας.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, η άτυχη γυναίκα είχε βγει με μια φίλη της για τον καθιερωμένο περίπατο, όταν γύρω στις 7 το απόγευμα, αδέσποτα σκυλιά της επιτέθηκαν ρίχνοντάς την στο έδαφος. Δύο περίοικοι που είδαν τη σκηνή κι άκουσαν τις φωνές των δύο γυναικών, έτρεξαν και απομάκρυναν τα σκυλιά και προσπάθησαν να σηκώσουν την ηλικιωμένη.

Ωστόσο, η γυναίκα είχε χτυπήσει από την πτώση. Με μέριμνα των δικών της ανθρώπων διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς όπου διαπιστώθηκε ότι είχε σπάσει το ισχίο της.

Σύμφωνα με τους συγγενείς της ηλικιωμένης έχει ενημερωθεί ο Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας κι αυτό που ζητάνε, όπως κι όλο το χωριό είναι να βοηθήσουν όλοι στη σωστή διαχείριση των αδέσποτων.

 ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δρουσιώτης: Eπανήλθε με νέα αναρτηση και έδωσε στη δημοσιότητα νέες συνομιλίες - «Δεν κατασκεύασα κανένα μήνυμα»

Δρουσιώτης: Eπανήλθε με νέα αναρτηση και έδωσε στη δημοσιότητα νέες συνομιλίες - «Δεν κατασκεύασα κανένα μήνυμα»

Eπανήλθε με νέα ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο υποψήφιος βουλευτής Μακάριος Δρουσιώτης Απαντώντας στα «περί κατασκευής μηνυμάτων»

BEST OF TOTHEMAONLINE