ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκλεισε η Μονή Οσίου Αββακούμ στο Φτερικούδι: Άρχισαν διερεύνηση εναντίον δύο μοναχών - Συνεδριάζει εκτάκτως η Ιερά Σύνοδος

 Έκλεισε η Μονή Οσίου Αββακούμ στο Φτερικούδι: Άρχισαν διερεύνηση εναντίον δύο μοναχών - Συνεδριάζει εκτάκτως η Ιερά Σύνοδος

Λουκέτο μπήκε στην Ιερά Μονή Οσίου Αββακούμ στο Φτερικούδι μετά από πληροφορίες για θέματα ηθικής φύσεως αλλά και οικονομικά ζητήματα

Όπως ανέφεραν έγκυρες εκκλησιαστικές πηγές στο «Τ», μετά από αξιόπιστες μαρτυρίες οι οποίες προέκυψαν από άτομα τα οποία βρίσκονται πολύ κοντα στη Μονή, η οικεία Μητρόπολη πήρε αποφάση να κλείσει τις πόρτες της Μονής για το κοινό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, διερευνώνται εναντίον δύο μοναχών οικονομικά ζητήματα που ενέχουν κακοδιαχείρηση αλλά και κατάχρηση καθώς και ζητήματα ηθικής φύσεως.

Συγκεκριμένα, η Ιερά Σύνοδος θα συνέλθει εκτάκτως την ερχόμενη Παρασκευή, προκειμένου να εξετάσει τα ζητήματα που προέκυψαν.

Μέχρι στιγμής, όπως ανέφεραν οι πηγές στο «Τ», με τα πιο πάνω ζητήματα δεν παρενέβη η Αστυνομία, κάτι το οποίο πιθανώς να καλέσει η Ιερά Σύνοδος, σε περίπτωση που εντοπίσει ποινικά αδικήματα.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό: Παραμένει κρίσιμα ο 23χρονος – Μεταφέρθηκε ξημερώματα στο ΓΝ Λευκωσίας

• «Έσβησε» κατάδικος των Κεντρικών Φυλακών - Εν αναμονή της νεκροτομής επί της σορού του

• Παραλίες: Ξεκίνησε το μάζεμα πετσετών από τα κρεβατάκια – Έτσι θα λειτουργεί το νέο μέτρο – «Μας αντιγράφουν και οι τουρίστες»

• Ταξιδιωτικό «χάος»: «Απανωτές» καταγγελίες κατά αεροπορικών - Επιβάτες ταξιδεύουν μέχρι και με αεροπλάνα διαφορετικών εταιρειών

• Η τοποθέτηση της Αστυνομίας για την έρευνα με το έργο τερματικού εισαγωγών υγροποιημένου φυσικού αερίου

• Ανείπωτη θλίψη - «Έφυγε» η μικρή Έλενα Νικολάου - Η συγκινητική παράκληση της οικογένειας

• Συγκινεί η Ιλάειρα Ζήση: Η φωτογραφία της κόρης της και το μήνυμα όλο νόημα



Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Σε νέες περιπέτειες ενδέχεται να εισέλθει ο ΔΗΣΥ, αυτή τη φορά για το θέμα των θητειών αξιωματούχων στο κόμμα. Σύμφωνα με τις πρόνοιες του καταστατικού, το οποίο τροποποιήθηκε στις 29 Απριλίου 2023, μέλος του κόμματος που κατέχει κάποιο εκ των αξιωμάτων του Βουλευτή, Ευρωβουλευτή, Δήμαρχου, Δημοτικού Συμβούλου, Σχολικού Εφόρου, Προέδρου ή Μέλους Κοινοτικού Συμβουλίου, δικαιούται να διεκδικήσει επανεκλογή στο ίδιο αξίωμα, μόνο αν κατά τη λήξη της τρέχουσας θητείας του, δεν συμπληρώσει τρεις θητείες σε αυτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top