ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο Λονδίνο για επαφές η Μαρία Άνχελα Ολγκίν

Στο Λονδίνο για επαφές η Μαρία Άνχελα Ολγκίν

Στο Λονδίνο για επαφές με αξιωματούχους του Ηνωμένου Βασιλείου, θα βρίσκεται σήμερα και αύριο, η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πριν έλθει και πάλι στην Κύπρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την επίσκεψή της στο Λονδίνο η κ. Ολγκίν θα συναντηθεί με τον Υπουργό Ευρώπης Λίο Ντόχερτι.

Όπως έχει αναφέρει ο Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των ΗΕ, Στεφάν Ντουζάρικ, κατά την τακτική ενημέρωση των μέσων μαζικής ενημέρωσης, η κα Ολγκίν, θα βρίσκεται στο Λονδίνο από τις 7 μέχρι 8 Μαρτίου για συναντήσεις με αξιωματούχους.

Πρόσθεσε ότι οι συναντήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο γίνονται μετά τις συναντήσεις που είχε στην Αθήνα και στην Άγκυρα τον περασμένο μήνα, ολοκληρώνοντας έτσι τις πρώτες επισκέψεις της στις τρεις εγγυήτριες δυνάμεις.

Ανέφερε επίσης ότι μετά το Λονδίνο η κ. Ολγκίν θα μεταβεί στην Κύπρο, όπου αναμένεται να συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, και τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Κύπρο, η κ. Ολγκίν «θα συνεχίσει επίσης τις επαφές της με ένα ευρύ φάσμα συνομιλητών, συνεχίζοντας να εστιάζει στο να ακούσει τις ανησυχίες και προσδοκίες των τοπικών φορέων», σύμφωνα με τον αξιωματούχο του ΟΗΕ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top