Ελλάδα: Τους ρώτησαν «τι ομάδα είναι» και τους χτύπησαν – Χειροπέδες σε 25χρονο

Ελλάδα: Τους ρώτησαν «τι ομάδα είναι» και τους χτύπησαν – Χειροπέδες σε 25χρονο

Επίθεση από ομάδα περίπου 10 ατόμων δέχθηκαν τρεις νεαροί το βράδυ της Τετάρτης (6/3) στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν λίγο πριν τις 23.00 όταν 7-10 άτομα προσέγγισαν μία παρέα 20χρονων παιδιών, τους ρώτησαν «τι ομάδα είναι» και στη συνέχεια, με χρήση σωματικής βίας, τους ακινητοποίησαν και τραυμάτισαν δύο από αυτούς ελαφρά στο πρόσωπο.

Έπειτα οι δράστες τους άρπαξαν τα κινητά καθώς και προσωπικά έγγραφα και αποχώρησαν.

Λίγο αργότερα ωστόσο, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης κατάφεραν να εντοπίσουν έναν από τους δράστες, 25 ετών, και να τον συλλάβουν, ενώ η έρευνα για τους υπόλοιπους βρίσκεται σε εξέλιξη.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απαντά σε Νικόλα ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία διγλωσσία της Κυβέρνησης» - Η ελπίδα του για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν

Απαντά σε Νικόλα ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία διγλωσσία της Κυβέρνησης» - Η ελπίδα του για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν

Στην επικείμενη ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κυπριακή Δημοκρατία, στις εξελίξεις στο Κυπριακό και στην αυριανή μετάβαση του στο Ισραήλ, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο της Παρουσίασης των Προτεραιοτήτων της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, στα Λεύκαρα.