Ρόδος: Πέθανε μπροστά σε αστυνομικούς που ερευνούσαν το σπίτι του για ναρκωτικά

Ρόδος: Πέθανε μπροστά σε αστυνομικούς που ερευνούσαν το σπίτι του για ναρκωτικά

Μπροστά στα μάτια των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών που έκαναν έρευνα στο σπίτι όπου διέμενε με την 33χρονη σύντροφό του στη Ρόδο, κατέρρευσε ξαφνικά ένας 38χρονος Έλληνας ο οποίος υπέστη ανακοπή και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου υπέκυψε.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Τρίτης, όταν οι αστυνομικοί έκαναν έλεγχο στο σπίτι του ζευγαριού που και οι δυο είχαν απασχολήσει στο παρελθόν για ναρκωτικά και βρήκαν τρία «φιξάκια» κοκαΐνης, τρία γραμμάρια μιας ουσίας άγνωστης σύστασης που εστάλη για χημική ανάλυση, τέσσερα φαρμακευτικά σκευάσματα τα οποία χρησιμοποιούνται για τη νόθευση κοκαΐνης, 28 γραμμάρια όξινο αμμώνιο, δυο ζυγαριές ακριβείας και 39 πλαστικές πίπες.

Κατά την διάρκεια της έρευνας ο 38χρονος, που ήταν χρήστης ναρκωτικών και αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατά τη μεταφορά του με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο άφησε την τελευταία του πνοή, με τα αίτια θανάτου να ερευνώνται από τον ιατροδικαστή.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Με βάση τα στοιχεία (σε ότι αφορά την υπόθεση «Σάντη»), η Αστυνομία έχει προχωρήσει ουσιαστικά στην εξέταση της υπόθεσης και βρίσκεται ήδη στον πυρήνα της διερεύνησης, δήλωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Θεμιστός Αρναούτης, σημειώνοντας παράλληλα ότι «κανένα πρόσωπο δεν βρίσκεται υπεράνω του νόμου και υπεράνω της διαδικασίας, όπως και κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να στοχοποιείται χωρίς τεκμήρια».

BEST OF TOTHEMAONLINE