ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Τσάκωσαν» 21χρονο με αδασμολόγητα προϊόντά καπνού: Ο απίστευτος τόπος που τα έκρυβε - Θα βάλει βαθιά το χέρι στη τσέπη

«Τσάκωσαν» 21χρονο με αδασμολόγητα προϊόντά καπνού: Ο απίστευτος τόπος που τα έκρυβε - Θα βάλει βαθιά το χέρι στη τσέπη

Ειδοποίηση πληρωμής χρηματικού ποσού ύψους χιλίων χιλιάδων ευρώ εκδόθηκε σε άντρα ηλικίας 21 ετών, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκε ποσότητα αδασμολόγητων προϊόντων καπνού. Στην κατοχή του εντοπίστηκαν συνολικά δώδεκα κούτες τσιγάρων και θερμαινόμενων τσιγάρων.

Μετά από πληροφορία που λήφθηκε στην Αστυνομία, ο 21χρονος υποβλήθηκε σε έλεγχο από λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων και μέλη του ΟΠΕ Λευκωσίας, στο σημείο διέλευσης Αγίου Δομετίου, όπου μετέβηκε με το αυτοκίνητο του, για περάσει από τις κατεχόμενες προς τις ελεύθερες περιοχές της Δημοκρατίας, γύρω στα μεσάνυκτα, το βράδυ που πέρασε. Κατά την έρευνα στο αυτοκίνητό του, εντοπίστηκαν τοποθετημένα στον χώρο της μηχανής του οχήματος, εννέα κούτες τσιγάρων και τρεις κούτες θερμαινόμενων τσιγάρων.

Με την ολοκλήρωση των εξετάσεων και αφού διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για αδασμολόγητα προϊόντα καπνού, ο 21χρονος συνελήφθη από λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων. Στη συνέχεια απολύθηκε της κράτησης του, αφού του επιδόθηκε από τους τελωνειακούς λειτουργούς, εξώδικη ειδοποίηση πληρωμής του χρηματικού ποσού των 1,000 ευρώ, για την κατοχή των ανευρεθέντων αδασμολόγητων προϊόντων καπνών.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Συνεχίζονται οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - «Το Ισραήλ αποφάσισε να επιτεθεί στο Ιράν»

Συνεχίζονται οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - «Το Ισραήλ αποφάσισε να επιτεθεί στο Ιράν»

Στη μύτη των ποδιών του είναι ολόκληρος ο πλανήτης, καθώς το Ισραήλ αποφάσισε οτι θα ανταπαντήσει στο Ιράν, όπως δήλωσε ανώτατος κρατικός αξιωματούχος . Μια εκ νέου επίθεση στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία,θα επιφέρει μεγάλες συνέπειες. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top