LIKE ONLINE

H πιο απομονωμένη δουλειά στον κόσμο: Εταιρεία ψάχνει εργαζόμενο για ταχυδρομείο στην Ανταρκτική

H πιο απομονωμένη δουλειά στον κόσμο: Εταιρεία ψάχνει εργαζόμενο για ταχυδρομείο στην Ανταρκτική

Αν αισθάνεσαι λίγο κουρασμένος από την τωρινή δουλειά σου, αναζητείς την πραγματική ηρεμία και σου αρέσει να εργάζεσαι εξ αποστάσεως, τότε αυτή η αγγελία είναι για σένα. Βλέπεις, το UK Antarctic Heritage Trust προσλαμβάνει νέα μέλη για την ομάδα του στην Ανταρκτική και οι αιτήσεις είναι ανοιχτές.

Ναι, πολύ καλά διάβασες. Το Port Lockroy στην Ανταρκτική, η βάση του φιλανθρωπικού οργανισμού, προσλαμβάνει και πάλι άτομα για να καλύψουν τους ρόλους του διευθυντή, του υπεύθυνου του καταστήματος, του παρατηρητή άγριας ζωής και φυσικά του διευθυντή ταχυδρομείου για την νέα σεζόν από τον Νοέμβριο του 2024 έως τον Μάρτιο του 2025.

Σύμφωνα με τις περιγραφές θέσεων εργασίας, η φιλανθρωπική οργάνωση αναζητά άτομα που δεν είναι απλώς παθιασμένα με την Ανταρκτική, αλλά που να έχουν αντοχή, να είναι γυμνασμένα και να μπορούν επίσης να τηρήσουν αυστηρά πρωτόκολλα. Θα πρέπει επίσης να μπορείς να υπομείνεις το φως της ημέρας όλο το εικοσιτετράωρο και να αντέξεις χωρίς τρεχούμενο νερό για πέντε ολόκληρους μήνες.

Πέρα από τις παγωμένες θερμοκρασίες και την απόσταση από το σπίτι, αυτή η ευκαιρία είναι αρκετά μεγάλη. Η Camilla Nichol, διευθύνουσα σύμβουλος του UK Antarctic Heritage Trust, δήλωσε: «Πρόκειται για μια μοναδική ευκαιρία να ζήσετε σε ένα τοπίο που σας κάνει να νιώθετε δέος και θαυμασμό, όπου αρκετές γενιές έχουν περάσει πριν από εμάς κάνοντας πρωτοποριακές ανακαλύψεις για τον πλανήτη μας».

Το Port Lockroy δημιουργήθηκε στο πλαίσιο μυστικής αποστολής του Β' Παγκοσμίου Πολέμου το 1944 και φέτος γιόρτασε την 80ή επέτειό του. Πρόκειται για την παλαιότερη μόνιμη βρετανική βάση στην Ανταρκτική χερσόνησο. Το νησί στο οποίο είναι σκαρφαλωμένο, το Gouider, έχει περίπου το μέγεθος ενός γηπέδου ποδοσφαίρου και φιλοξενεί μια μεγάλη αποικία πιγκουίνων gentoo.

Οι αιτήσεις για τις θέσεις εκεί μπορούν να υποβληθούν έως τις 18 Μαρτίου και η εκπαίδευση ξεκινά τον Αύγουστο. Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση εδώ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top