LIKE ONLINE

H πιο απομονωμένη δουλειά στον κόσμο: Εταιρεία ψάχνει εργαζόμενο για ταχυδρομείο στην Ανταρκτική

H πιο απομονωμένη δουλειά στον κόσμο: Εταιρεία ψάχνει εργαζόμενο για ταχυδρομείο στην Ανταρκτική

Αν αισθάνεσαι λίγο κουρασμένος από την τωρινή δουλειά σου, αναζητείς την πραγματική ηρεμία και σου αρέσει να εργάζεσαι εξ αποστάσεως, τότε αυτή η αγγελία είναι για σένα. Βλέπεις, το UK Antarctic Heritage Trust προσλαμβάνει νέα μέλη για την ομάδα του στην Ανταρκτική και οι αιτήσεις είναι ανοιχτές.

Ναι, πολύ καλά διάβασες. Το Port Lockroy στην Ανταρκτική, η βάση του φιλανθρωπικού οργανισμού, προσλαμβάνει και πάλι άτομα για να καλύψουν τους ρόλους του διευθυντή, του υπεύθυνου του καταστήματος, του παρατηρητή άγριας ζωής και φυσικά του διευθυντή ταχυδρομείου για την νέα σεζόν από τον Νοέμβριο του 2024 έως τον Μάρτιο του 2025.

Σύμφωνα με τις περιγραφές θέσεων εργασίας, η φιλανθρωπική οργάνωση αναζητά άτομα που δεν είναι απλώς παθιασμένα με την Ανταρκτική, αλλά που να έχουν αντοχή, να είναι γυμνασμένα και να μπορούν επίσης να τηρήσουν αυστηρά πρωτόκολλα. Θα πρέπει επίσης να μπορείς να υπομείνεις το φως της ημέρας όλο το εικοσιτετράωρο και να αντέξεις χωρίς τρεχούμενο νερό για πέντε ολόκληρους μήνες.

Πέρα από τις παγωμένες θερμοκρασίες και την απόσταση από το σπίτι, αυτή η ευκαιρία είναι αρκετά μεγάλη. Η Camilla Nichol, διευθύνουσα σύμβουλος του UK Antarctic Heritage Trust, δήλωσε: «Πρόκειται για μια μοναδική ευκαιρία να ζήσετε σε ένα τοπίο που σας κάνει να νιώθετε δέος και θαυμασμό, όπου αρκετές γενιές έχουν περάσει πριν από εμάς κάνοντας πρωτοποριακές ανακαλύψεις για τον πλανήτη μας».

Το Port Lockroy δημιουργήθηκε στο πλαίσιο μυστικής αποστολής του Β' Παγκοσμίου Πολέμου το 1944 και φέτος γιόρτασε την 80ή επέτειό του. Πρόκειται για την παλαιότερη μόνιμη βρετανική βάση στην Ανταρκτική χερσόνησο. Το νησί στο οποίο είναι σκαρφαλωμένο, το Gouider, έχει περίπου το μέγεθος ενός γηπέδου ποδοσφαίρου και φιλοξενεί μια μεγάλη αποικία πιγκουίνων gentoo.

Οι αιτήσεις για τις θέσεις εκεί μπορούν να υποβληθούν έως τις 18 Μαρτίου και η εκπαίδευση ξεκινά τον Αύγουστο. Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση εδώ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο τηςΚυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top