Λιονέλ Μέσι: Σε «χρυσή» δημοπρασία η χαρτοπετσέτα με την υπογραφή του στην Μπαρτσελόνα

Λιονέλ Μέσι: Σε «χρυσή» δημοπρασία η χαρτοπετσέτα με την υπογραφή του στην Μπαρτσελόνα

Ο Λιονέλ Μέσι είχε υπογράψει το πρώτο του συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα σε μία χαρτοπετσέτα, η οποία και θα δημοπρατηθεί πλέον με τιμή εκκίνησης τα 300.000 ευρώ.

Στα 13 του χρόνια, ο Λιονέλ Μέσι συμφώνησε να ενταχθεί στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα και άλλαξε το ρου της ιστορίας του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, γεγονός που μετατρέπει το συμβόλαιο της… χαρτοπετσέτας, σε ένα μοναδικό… ιστορικό έγγραφο.

Στην Βαρκελώνη στις 14 Δεκεμβρίου του 2000, ο τότε τεχνικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, Κάρλες Ρέσακ, κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή του 13χρονου Λιονέλ Μέσι, πάνω σε μία χαρτοπετσέτα, σε ένα τένις κλαμπ και πλέον αυτό το… κειμήλιο, θα το αγοράσει κάποιος για τουλάχιστον 300.000 ευρώ.

 

 

Η τιμή φυσικά είναι πιθανό να “εκτοξευτεί” σε εκατομμύρια ευρώ.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο πανικός στο ΑΚΕΛ για τις διαρροές προς ΑΛΜΑ, το παρασκήνιο φωτιά πριν τις κάλπες και το παράθυρο Οδυσσέα προς Στεφάνου

Ο πανικός στο ΑΚΕΛ για τις διαρροές προς ΑΛΜΑ, το παρασκήνιο φωτιά πριν τις κάλπες και το παράθυρο Οδυσσέα προς Στεφάνου

Δέκα ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό μυρίζει ήδη… μπαρούτι. Οι βουλευτικές εκλογές δεν εξελίσσονται πλέον μόνο σε μάχη ποσοστών και εδρών, αλλά σε ένα σύνθετο πολιτικό θρίλερ εξουσίας, συμμαχιών και παρασκηνίου, με το βλέμμα πολλών να στρέφεται ήδη στην επόμενη ημέρα και κυρίως στη μάχη για την Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE