ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΥΠΕΞ Ισραήλ: Χαιρέτισε την υλοποίηση του θαλάσσιου διαδρόμου - «Θα αυξήσει την ανθρωπιστική βοήθεια»

ΥΠΕΞ Ισραήλ: Χαιρέτισε την υλοποίηση του θαλάσσιου διαδρόμου - «Θα αυξήσει την ανθρωπιστική βοήθεια»

Το Ισραήλ χαιρέτισε την έναρξη του θαλάσσιου διαδρόμου από την Κύπρο προς τη Λωρίδα της Γάζας, σημειώνοντας ότι η κυπριακή πρωτοβουλία θα επιτρέψει την αύξηση της ανθρωπιστικής βοήθειας, όπως έγραψε σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα «Χ» ο εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Εξωτερικών του Ισραήλ, Λιόρ Χάιατ.

"Το Ισραήλ χαιρετίζει τα εγκαίνια του θαλάσσιου διαδρόμου από την Κύπρο προς τη Λωρίδα της Γάζας. Η κυπριακή πρωτοβουλία θα επιτρέψει την αύξηση της ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λωρίδα της Γάζας, αφού πραγματοποιηθούν έλεγχοι ασφαλείας σύμφωνα με τα ισραηλινά πρότυπα".

Πρόσθεσε ότι «το Ισραήλ θα συνεχίσει να διευκολύνει τη μεταφορά ανθρωπιστικής βοήθειας στους κατοίκους της Λωρίδας της Γάζας σύμφωνα με τους κανόνες του πολέμου και σε συντονισμό με τις Ηνωμένες Πολιτείες και τους συμμάχους μας σε όλο τον κόσμο. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα κατά της Χαμάς — μια οργάνωση που ζητά την καταστροφή του κράτους του Ισραήλ και πραγματοποίησε τη σφαγή της 7ης Οκτωβρίου — μέχρι την εξάλειψή της και την επιστροφή όλων των ομήρων».

Είναι πολύ σημαντικό, τονίζει, «ότι και άλλες χώρες συμμετέχουν στην κυπριακή πρωτοβουλία και στη διεθνή προσπάθεια μεταφοράς βοήθειας».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top