Ευανθία Σάββα: Εξήγγειλε υποψηφιότητα για την αντιδημαρχία Αραδίππου

Ευανθία Σάββα: Εξήγγειλε υποψηφιότητα για την αντιδημαρχία Αραδίππου

Την υποψηφιότητα της για την αντιδημαρχία του Δημοτικού Διαμερίσματος Αραδίππου, εξήγγειλε σήμερα η πρώην βουλευτής Λάρνακας του ΑΚΕΛ, Ευανθία Σάββα.

Σε ανακοίνωση της η κα. Σάββα αναφέρει ότι «με συνεργασία και συλλογική δουλειά που θα επικεντρώνεται στη διαφάνεια, στη χρηστή διοίκηση, στην αμεσότητα και στην πραγματική αλληλεπίδραση με τους δημότες, θα συνδιαμορφώσουμε μαζί το νέο Δήμο στα μέτρα των αναγκών μας. Γιατί στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, αυτό που πάντα θα μετρά είναι ο άνθρωπος».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για την κάλπη, στην Πινδάρου καταγράφεται έντονη κινητικότητα, με το βλέμμα στραμμένο όχι μόνο στην πρωτιά αλλά –όλο και πιο έντονα– στον απόλυτο αριθμό των ψήφων. Η εικόνα των τελευταίων μετρήσεων, που φέρνει τον Δημοκρατικό Συναγερμό σε ποσοστά γύρω στο 20–21% και με συσπείρωση κοντά στο 55%, ενεργοποιεί αντανακλαστικά και αναδεικνύει μια κρίσιμη παράμετρο: τη δυνατότητα ανάκτησης απωλειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE