Ευανθία Σάββα: Εξήγγειλε υποψηφιότητα για την αντιδημαρχία Αραδίππου

Ευανθία Σάββα: Εξήγγειλε υποψηφιότητα για την αντιδημαρχία Αραδίππου

Την υποψηφιότητα της για την αντιδημαρχία του Δημοτικού Διαμερίσματος Αραδίππου, εξήγγειλε σήμερα η πρώην βουλευτής Λάρνακας του ΑΚΕΛ, Ευανθία Σάββα.

Σε ανακοίνωση της η κα. Σάββα αναφέρει ότι «με συνεργασία και συλλογική δουλειά που θα επικεντρώνεται στη διαφάνεια, στη χρηστή διοίκηση, στην αμεσότητα και στην πραγματική αλληλεπίδραση με τους δημότες, θα συνδιαμορφώσουμε μαζί το νέο Δήμο στα μέτρα των αναγκών μας. Γιατί στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, αυτό που πάντα θα μετρά είναι ο άνθρωπος».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Η Επαρχιακή Εκλογική Συνδιάσκεψη του ΑΚΕΛ Λάρνακας που πραγματοποιήθηκε απόψε, εξέλεξε τους έξι υποψήφιους και υποψήφιες του ΑΚΕΛ-Αριστερά-Κοινωνική Συμμαχία, για την επαρχία, ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE