Ερντογάν: Ανακοίνωσε το φινάλε του από την πολιτική

Ερντογάν: Ανακοίνωσε το φινάλε του από την πολιτική

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι οι τοπικές εκλογές που έχουν προγραμματιστεί για τις 31 Μαρτίου θα είναι η τελευταία του αναμέτρηση, όπως μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.

Όντας στο τιμόνι της προεδρίας της χώρας για περισσότερες από δύο δεκαετίες και έχοντας καταφέρει να νικήσει περισσότερες από δώδεκα εκλογικές αναμετρήσεις από το 2002, ο Τούρκος πρόεδρος επανεξελέγη για άλλα πέντε χρόνια στις εκλογές που πραγματοποίηθηκαν στη γειτονική Τουρκία τον Μάιο του 2023.

“Για μένα, αυτό είναι ένα φινάλε, αυτές οι εκλογές (σ.σ. δημοτικές) είναι οι τελευταίες μου με την εξουσία που δίνει ο νόμος. Το αποτέλεσμα που θα βγει, θα είναι η μεταβίβαση μιας κληρονομιάς στα αδέλφια μου που θα έρθουν μετά από μένα”, ανέφερε ο Ερντογάν σε ομιλία του στο ίδρυμα TUGVA.

Οι δημοτικές εκλογές έχουν προγραμματιστεί για τις 31 Μαρτίου.

ΠΗΓΗ: News247.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πιθανή μια συμφωνία με το Ιράν σε 10 ημέρες, λέει ο Τραμπ: Σε εξέλιξη το Συμβούλιο Ειρήνης - Δείτε βίντεο

Πιθανή μια συμφωνία με το Ιράν σε 10 ημέρες, λέει ο Τραμπ: Σε εξέλιξη το Συμβούλιο Ειρήνης - Δείτε βίντεο

Μπροστά σε ηγέτες και αντιπροσώπους από 40 και πλέον χώρες, άρχισαν σήμερα στην Ουάσινγκτον οι εργασίες του Συμβουλίου Ειρήνης για την ανοικοδόμηση της ισοπεδωμένης από τον πόλεμο Λωρίδας της Γάζας.

BEST OF TOTHEMAONLINE