Ερντογάν: Ανακοίνωσε το φινάλε του από την πολιτική

Ερντογάν: Ανακοίνωσε το φινάλε του από την πολιτική

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι οι τοπικές εκλογές που έχουν προγραμματιστεί για τις 31 Μαρτίου θα είναι η τελευταία του αναμέτρηση, όπως μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.

Όντας στο τιμόνι της προεδρίας της χώρας για περισσότερες από δύο δεκαετίες και έχοντας καταφέρει να νικήσει περισσότερες από δώδεκα εκλογικές αναμετρήσεις από το 2002, ο Τούρκος πρόεδρος επανεξελέγη για άλλα πέντε χρόνια στις εκλογές που πραγματοποίηθηκαν στη γειτονική Τουρκία τον Μάιο του 2023.

“Για μένα, αυτό είναι ένα φινάλε, αυτές οι εκλογές (σ.σ. δημοτικές) είναι οι τελευταίες μου με την εξουσία που δίνει ο νόμος. Το αποτέλεσμα που θα βγει, θα είναι η μεταβίβαση μιας κληρονομιάς στα αδέλφια μου που θα έρθουν μετά από μένα”, ανέφερε ο Ερντογάν σε ομιλία του στο ίδρυμα TUGVA.

Οι δημοτικές εκλογές έχουν προγραμματιστεί για τις 31 Μαρτίου.

ΠΗΓΗ: News247.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Εσπευσμένη επιστροφή του Τραμπ στις ΗΠΑ: Εκκενώστε άμεσα την Τεχεράνη, προειδοποίησε τους Ιρανούς - Εκρήξεις στην ιρανική πρωτεύουσα

LIVE: Εσπευσμένη επιστροφή του Τραμπ στις ΗΠΑ: Εκκενώστε άμεσα την Τεχεράνη, προειδοποίησε τους Ιρανούς - Εκρήξεις στην ιρανική πρωτεύουσα

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι εχθροπραξίες μεταξύ Ισραήλ και Ιράν, με τις δύο πλευρές να διαμηνύουν ότι ο πόλεμος θα συνεχιστεί μέχρις εσχάτων. Αργά το βράδυ της Δευτέρας (16/6), η Τεχεράνη εξαπέλυσε νέο πυραυλικό κύμα εστιάζοντας στο Τελ Αβίβ και τη Χάιφα και ενώ ο αριθμός των νεκρών μεγαλώνει και για τις δύο πλευρές. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE