Όχημα 64χρονου «τυλίχθηκε» στις φλόγες: Εκτεταμένες οι ζημιές – Αποκλείστηκε η σκηνή  

Όχημα 64χρονου «τυλίχθηκε» στις φλόγες: Εκτεταμένες οι ζημιές – Αποκλείστηκε η σκηνή  

Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι Αρχές και η Πυροσβεστική Υπηρεσία το βράδυ της Παρασκευής (08/03) λόγω πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε όχημα στην Πάφο. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 22:00 λήφθηκε πληροφορία για φωτιά σε αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 64χρονου.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για κατάσβεση, ενώ από την πυρκαγιά προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο όχημα. 

Η σκηνή αποκλείστηκε, για να συνεχιστούν οι εξετάσεις το πρωί του Σαββάτου (09/03) ώστε να εξακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εκδηλώθηκε η φωτιά.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Πάφου. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

BEST OF TOTHEMAONLINE