Οι γονείς του Ναβάλνι ευχαριστούν τον κόσμο που του αποτίει φόρο τιμής

Οι γονείς του Ναβάλνι ευχαριστούν τον κόσμο που του αποτίει φόρο τιμής

Οι γονείς του εκλιπόντος επικριτή του Κρεμλίνου Αλεξέι Ναβάλνι, ο οποίος πέθανε υπό κράτηση στα μέσα Φεβρουαρίου, ευχαρίστησαν τους χιλιάδες Ρώσους που προσέρχονται εδώ και σχεδόν 10 ημέρες στον τάφο του στη Μόσχα για να του αποτίσουν φόρο τιμής.

«Εκφράζουμε την τεράστια ευγνωμοσύνη μας και στέλνουμε τους βαθύτερους χαιρετισμούς μας σε όλους όσοι ήρθαν και εξακολουθούν και έρχονται στο κοιμητήριο, εκείνους που φέρνουν λουλούδια, γράφουν στον Αλεξέι, θυμούνται τον γιο μας και προσεύχονται για εκείνον!», αναφέρουν σε ένα γραπτό σημείωμα, που δημοσίευσε σήμερα η χήρα του Γιούλια Ναβάλναγια.

«Σας ευχαριστούμε που τον θυμάστε, αυτό μας δίνει ελπίδα!», καταλήγουν οι Ανατόλι Ναβάλνι και Λιουντμίλα Ναβάλναγια.

Μετά την κηδεία του την 1η Μαρτίου, χιλιάδες Ρώσοι έχουν επισκεφθεί τον τάφο του, ο οποίος έχει καλυφθεί από λουλούδια και συνεχίζουν καθημερινά να μεταβαίνουν εκεί.

Μετά τον θάνατό του τη 16η Φεβρουαρίου, σε μια φυλακή της Αρκτικής, η μητέρα του Αλεξέι Ναβάλνι χρειάστηκε να δώσει μάχη για πολλές ημέρες με τις ρωσικές αρχές προκειμένου να παραλάβει τη σορό του και να τον θάψει.

Η Γιούλια Ναβάλναγια, που έχει αναγκαστεί να ζει στο εξωτερικό για να αποφύγει το ενδεχόμενο φυλάκισης στη Ρωσία, έχει ορκιστεί να συνεχίσει τον αγώνα του συζύγου της και καλεί τους υποστηρικτές του να συγκεντρωθούν στα εκλογικά τμήματα τη 17η Μαρτίου, την τελευταία ημέρα των προεδρικών εκλογών.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE