ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τρέχουν οι εξελίξεις για το σκάνδαλο στη Μονή Οσίου Αββακούμ - Έπιασε δουλειά η Αστυνομία

Τρέχουν οι εξελίξεις για το σκάνδαλο στη Μονή Οσίου Αββακούμ - Έπιασε δουλειά η Αστυνομία

Συνεχείς είναι οι εξελίξεις με την υπόθεση της Μονής Αββακούμ και τα όσα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες.

Η Αστυνομία έχει ενώπιόν της μεγάλο ανακριτικό έργο και οι έρευνες βρίσκονται στο αρχικό στάδιο της διερεύνησης, αφού αναμένεται να κληθούν και άλλα άτομα για να καταθέσουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μητροπολίτης Ταμασού Ησαΐας, έδωσε την κατάθεσή του την Παρασκευή (8/3), η οποία ήταν πολύωρη και διήρκησε μέχρι αργά το βράδυ.  

Με βάση την αρχική κατάθεση της Μητρόπολης Ταμασού, ερευνώνται ζητήματα οικονομικής φύσεως τη δεδομένη στιγμή.

Υπενθυμίζεται ότι χθες (9/3) λήφθηκαν οι καταθέσεις των δύο μοναχών αναφορικά με την υπόθεση της διερεύνησης των καταγγελιών, με την Αστυνομία να διαψεύδει κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς ότι δεν δέχθηκε να λάβει καταθέσεις από τα εν λόγω πρόσωπα.

Στη συνέχεια, οι δικηγόροι των δύο μοναχών απέστειλαν νέα επιστολή με παραλήπτη τον Γενικό Εισαγγελέα, όπου καταγγέλλουν ανάμεσα σε άλλα «απαγωγή από ομάδα κουκουλοφόρων με την εντολή του Μητροπολίτη Ησαΐα».

Κληθείς να σχολιάσει όλα όσα διαδραματίζονται γύρω από το ζήτημα, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης είπε χαρακτηριστικά ότι  «υπάρχει δικαιοσύνη και η δικαιοσύνη δεν χρειάζεται την παρέμβαση του ΑΚΕΛ ή οποιουδήποτε κόμματος. Έγινε καταγγελία, η δικαιοσύνη έχει ξεκινήσει σχετικές διεργασίες και το θέμα προχωρά, όπως σε κάθε άλλη περίπτωση».

Πρόσθεσε ότι «δεν είναι θετική εξέλιξη, αναμένουμε το αποτέλεσμα, αλλά δεν είναι κάτι θετικό όλα αυτά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Δίκη στο Μάτι: Συγκλονίζει ο Άρης Χερουβείμ που έχασε μάνα, αδερφή και δίδυμες ανιψιές στη φωτιά

Μονή Αββακούμ: Σε προχωρημένο στάδιο οι εξετάσεις της Αστυνομίας

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top