Πάτρα: Τραγωδία με νεκρό βρέφος 2,5 μηνών

Πάτρα: Τραγωδία με νεκρό βρέφος 2,5 μηνών

Στο πένθος βυθίστηκε μια οικογένεια στην Πάτρα μετά τον αιφνίδιο θάνατο του μόλις 2,5 μηνών βρέφους τους.

Το άτυχο βρέφος βρήκαν οι γονείς του χωρίς τις αισθήσεις του, σύμφωνα με το Tempo24.news. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών του νοσοκομείου στο οποίο μεταφέρθηκε, το μωρό κατέληξε.

Φως στα αίτια του θανάτου αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση, ενώ μέσα ενημέρωσης της Πάτρας υπογραμμίζουν ότι οι γονείς του άτυχου βρέφους είναι γνωστοί επιχειρηματίες της αχαϊκής πρωτεύουσας.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE