Πάτρα: Τραγωδία με νεκρό βρέφος 2,5 μηνών

Πάτρα: Τραγωδία με νεκρό βρέφος 2,5 μηνών

Στο πένθος βυθίστηκε μια οικογένεια στην Πάτρα μετά τον αιφνίδιο θάνατο του μόλις 2,5 μηνών βρέφους τους.

Το άτυχο βρέφος βρήκαν οι γονείς του χωρίς τις αισθήσεις του, σύμφωνα με το Tempo24.news. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών του νοσοκομείου στο οποίο μεταφέρθηκε, το μωρό κατέληξε.

Φως στα αίτια του θανάτου αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση, ενώ μέσα ενημέρωσης της Πάτρας υπογραμμίζουν ότι οι γονείς του άτυχου βρέφους είναι γνωστοί επιχειρηματίες της αχαϊκής πρωτεύουσας.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Έντονο διπλωματικό παρασκήνιο ενόψει των επόμενων κινήσεων - Οι επαφές που μπορεί να κρίνουν τις εξελίξεις

Κυπριακό: Έντονο διπλωματικό παρασκήνιο ενόψει των επόμενων κινήσεων - Οι επαφές που μπορεί να κρίνουν τις εξελίξεις

Οι εξελίξεις γύρω από το Κυπριακό, οι διεργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη σε διπλωματικό επίπεδο και η σύλληψη 53χρονης Λιθουανής κτηματομεσίτριας στη Γαλλία με ευρωπαϊκό ένταλμα της Κυπριακής Δημοκρατίας για υπόθεση σφετερισμού ελληνοκυπριακών περιουσιών, προκαλούν έντονες αντιδράσεις στα κατεχόμενα.

BEST OF TOTHEMAONLINE