Πάτρα: Τραγωδία με νεκρό βρέφος 2,5 μηνών

Πάτρα: Τραγωδία με νεκρό βρέφος 2,5 μηνών

Στο πένθος βυθίστηκε μια οικογένεια στην Πάτρα μετά τον αιφνίδιο θάνατο του μόλις 2,5 μηνών βρέφους τους.

Το άτυχο βρέφος βρήκαν οι γονείς του χωρίς τις αισθήσεις του, σύμφωνα με το Tempo24.news. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών του νοσοκομείου στο οποίο μεταφέρθηκε, το μωρό κατέληξε.

Φως στα αίτια του θανάτου αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση, ενώ μέσα ενημέρωσης της Πάτρας υπογραμμίζουν ότι οι γονείς του άτυχου βρέφους είναι γνωστοί επιχειρηματίες της αχαϊκής πρωτεύουσας.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Μια ισχυρή ΕΕ σημαίνει και μια ισχυρή Κυπριακή Δημοκρατία

ΠτΔ: Μια ισχυρή ΕΕ σημαίνει και μια ισχυρή Κυπριακή Δημοκρατία

Μια ισχυρή Ευρωπαϊκή Ένωση σημαίνει και μια ισχυρή Κυπριακή Δημοκρατία, λέει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στο Χ, ενόψει της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κύπρο την 1η Ιανουαρίου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE