Πάτρα: Τραγωδία με νεκρό βρέφος 2,5 μηνών

Πάτρα: Τραγωδία με νεκρό βρέφος 2,5 μηνών

Στο πένθος βυθίστηκε μια οικογένεια στην Πάτρα μετά τον αιφνίδιο θάνατο του μόλις 2,5 μηνών βρέφους τους.

Το άτυχο βρέφος βρήκαν οι γονείς του χωρίς τις αισθήσεις του, σύμφωνα με το Tempo24.news. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών του νοσοκομείου στο οποίο μεταφέρθηκε, το μωρό κατέληξε.

Φως στα αίτια του θανάτου αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση, ενώ μέσα ενημέρωσης της Πάτρας υπογραμμίζουν ότι οι γονείς του άτυχου βρέφους είναι γνωστοί επιχειρηματίες της αχαϊκής πρωτεύουσας.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ψήφος εμπιστοσύνης από ExxonMobil: Στα 6–9 τρισ. κυβικά πόδια τα κοιτάσματα στο τεμάχιο 10

Ψήφος εμπιστοσύνης από ExxonMobil: Στα 6–9 τρισ. κυβικά πόδια τα κοιτάσματα στο τεμάχιο 10

Στα 6-9 τρισεκατομμύρια κ.π. υπολογίζεται η ποσότητα φυσικού αερίου στο τεμάχιο 10 της κυπριακής ΑΟΖ, αναφέρθηκε κατά τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του Αντιπροέδρου της ExxonMobil Τζον Άρντιλ, σήμερα το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE