Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 30χρονος Γεώργιος - Πώς έγινε το θανατηφόρο
Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών–Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα.

Με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας, ο Βαγγέλης Σερίφης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της Κατερίνας Στικούδη στην οποία την βλέπουμε να κρατάει στην αγκαλιά της και να θηλάζει τον νεογέννητο γιο της ενώ ταυτόχρονα διαβάζει παραμύθι στον πρωτότοκο γιο της, Βύρωνα.
"Για πείτε μου κάτι για τη γυναίκα. Για πείτε μου τι μπορεί και τι δε μπορεί να κάνει. Για το πόση δύναμη και σημασία δίνει στη ζωή μας. Σήμερα και τι επόμενες μέρες θα δω πολλές ασυναρτησίες, όπως γενικά τον τελευταίο καιρό, όχι μόνο επί προσωπικού. Υπομονή. Η αμάθεια συμβαδίζει με την εποχή μας."
View this post on Instagram
Πηγή: missbloom.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




