Τραγωδία στην άσφαλτο: Όχημα έπεσε σε γκρεμό - Νεκρός ο 20χρονος Δημήτρης

Τραγωδία στην άσφαλτο: Όχημα έπεσε σε γκρεμό - Νεκρός ο 20χρονος Δημήτρης

Άλλη μια τραγωδία στην άσφαλτο.

Την τελευταία του πνοή άφησε  το βράδυ της Κυριακής (10/03) ο 20χρονος Δημήτρης Μιχαήλ, ο οποίος ξεψύχησε, έπειτα από θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το όχημα στο οποίο επέβαινε ο άτυχος νεαρός κατέπεσε σε γκρεμό στην περιοχή της Αγίας Φύλας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Μάχη με τον χρόνο βρίσκεται σε εξέλιξη στο Κυπριακό, καθώς οι επόμενοι μήνες θεωρούνται καθοριστικοί για το κατά πόσο θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για νέα κινητικότητα. Με τη θητεία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ να πλησιάζει προς το τέλος της, η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στέλνει σαφές μήνυμα προς τις δύο πλευρές: η ευκαιρία υπάρχει, αλλά δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξει και επόμενη.

BEST OF TOTHEMAONLINE