Νεκροί 5 σκιέρ στις ελβετικές Άλπεις - Αγνοείται έκτος

Νεκροί 5 σκιέρ στις ελβετικές Άλπεις - Αγνοείται έκτος

Οι πέντε από τους έξι ελβετούς σκιέρ που αγνοούνταν από προχθές Σάββατο στις ελβετικές Άλπεις εντοπίστηκαν νεκροί, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία στο καντόνι Βαλέ (νοτιοδυτικά), η οποία συνεχίζει τις έρευνες για να βρεθεί και ο έκτος.

Ενώ οι άσχημες μετεωρολογικές συνθήκες είχαν περιπλέξει την επιχείρηση έρευνας και διάσωσης, ομάδα μπόρεσε εντέλει να προχωρήσει και «βρήκε τα πτώματα των πέντε από τους έξι ανθρώπους που αγνοούνταν», σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE