Η επιστροφή του αγαπημένου τραγουδιού «Εγώ είμαι η Λένα» από την Ελένη Γρίβα

Η επιστροφή του αγαπημένου τραγουδιού «Εγώ είμαι η Λένα» από την Ελένη Γρίβα

Ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια στα τέλη της δεκαετίας του '90, αποκτά νέα ενορχήστρωση και επανακυκλοφορεί! Το τραγούδι «Εγώ είμαι η Λένα», που χαρακτήρισε την καριέρα της Λένας Παπαδοπούλου, κυκλοφορεί με τη φωνή της ταλαντούχας Ελένης Γρίβα, σε ενορχήστρωση και παραγωγή του Χρήστου Ρουπακιά!

Το τραγούδι των Παναγιώτη Στεργίου και Σμαρούλας Μαραγκουδάκη, συνοδεύεται από ένα ατμοσφαιρικό music video δια χειρός Danny Ntarlas.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE