Η επιστροφή του αγαπημένου τραγουδιού «Εγώ είμαι η Λένα» από την Ελένη Γρίβα

Η επιστροφή του αγαπημένου τραγουδιού «Εγώ είμαι η Λένα» από την Ελένη Γρίβα

Ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια στα τέλη της δεκαετίας του '90, αποκτά νέα ενορχήστρωση και επανακυκλοφορεί! Το τραγούδι «Εγώ είμαι η Λένα», που χαρακτήρισε την καριέρα της Λένας Παπαδοπούλου, κυκλοφορεί με τη φωνή της ταλαντούχας Ελένης Γρίβα, σε ενορχήστρωση και παραγωγή του Χρήστου Ρουπακιά!

Το τραγούδι των Παναγιώτη Στεργίου και Σμαρούλας Μαραγκουδάκη, συνοδεύεται από ένα ατμοσφαιρικό music video δια χειρός Danny Ntarlas.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το επίμαχο βίντεο που έχει προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα δεν δοκιμάζουν μόνο την αντοχή της κυβέρνησης, αλλά φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και τα κόμματα που τη στηρίζουν. ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ βρίσκονται πλέον μπροστά σε ένα πολιτικό δίλημμα με σαφή χρονικό ορίζοντα: Τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE