Καθυστερεί η αποστολή της ανθρωπιστικής βοήθειας προς τη Γάζα

Καθυστερεί η αποστολή της ανθρωπιστικής βοήθειας προς τη Γάζα

Καθυστερεί, για τεχνικούς κυρίως λόγους, η αναχώρηση του πλοίου με την ανθρωπιστική βοήθεια για τη Λωρίδα της Γάζας.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι η καθυστέρηση οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είναι έτοιμη ακόμα η πλατφόρμα στη Γάζα, η οποία θα υποδεχθεί τους 150 περίπου τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας που μεταφέρει το πλοίο.

Σημειώνεται ότι ο αρχικός σχεδιασμός ήταν η αναχώρηση του πλοίου να γινόταν χθες το απόγευμα, στη συνέχεια μετατέθηκε για σήμερα το πρωί και μέχρι τις 12 το μεσημέρι δεν υπήρχε οποιαδήποτε ενημέρωση σχετικά με την ώρα αναχώρησης του.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ψήφος εμπιστοσύνης η παρουσία της Chevron στην κυπριακή ΑΟΖ - Aναγκαία η επιτάχυνση διαδικασιών με Αίγυπτο

ΠτΔ: Ψήφος εμπιστοσύνης η παρουσία της Chevron στην κυπριακή ΑΟΖ - Aναγκαία η επιτάχυνση διαδικασιών με Αίγυπτο

Στην επιτάχυνση των διαδικασιών για ολοκλήρωση των συμφωνηθέντων με την Αίγυπτο, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Πρόεδρο της Chevron αρμόδιο για τις αναδυόμενες χώρες κ. Χαβιέ λα Ρόσα, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο προτού μεταβεί στην Αίγυπτο.