Στήριξη υποψηφιότητας Γ.Αρμεύτη για Δημαρχία Λ/σου από 100 προσωπικότητες

Στήριξη υποψηφιότητας Γ.Αρμεύτη για Δημαρχία Λ/σου από 100 προσωπικότητες

Την υποστήριξή τους προς την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του Γιάννη Αρμεύτη για τη Δημαρχία της Λεμεσού δηλώνουν δημοσίως άλλες 100 προσωπικότητες της πόλης, αναφέρει ανακοίνωση του εκλογικού επιτελείου του υποψήφιου Δημάρχου.

Πρόκειται, προστίθεται, για άτομα διαφορετικών ηλικιών από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους και τομείς της οικονομίας, με πλούσια κοινωνική δραστηριότητα και έντονο αποτύπωμα στο πεδίο δράσης τους και παρατίθεται λίστα με τα ονόματα τους. Η ανακοίνωση υπενθυμίζει ότι τον περασμένο Δεκέμβριο, άλλοι 200 πολίτες της Λεμεσού εξέφρασαν τη στήριξή τους στην υποψηφιότητα Αρμεύτη.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

Η Κυβέρνηση προχωρεί στην εξασφάλιση στρατηγικών αποθεμάτων σιτηρών, ικανών να καλύψουν τις ανάγκες της χώρας για περίοδο 45 ημερών, ανέφερε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης. Σημείωσε πως οι συγκεκριμένες ποσότητες, θα είναι ανεξάρτητες από τα αποθέματα που διατηρούνται για εμπορικούς σκοπούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE