Ανθρωπιστική βοήθεια: Δεν αναχωρεί ακόμη το πλοίο για Γάζα - Αύριο νέα αξιολόγηση της κατάστασης

Ανθρωπιστική βοήθεια: Δεν αναχωρεί ακόμη το πλοίο για Γάζα - Αύριο νέα αξιολόγηση της κατάστασης

Eξαιρετικά απίθανο θεωρείται να αναχωρήσει εντός των επόμενων ωρών από το λιμάνι Λάρνακας, το πλοίο που μεταφέρει ανθρωπιστική βοήθεια για τη Γάζα.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι η καθυστέρηση οφείλεται σε τεχνικούς κυρίως λόγους και συγκεκριμένα στο γεγονός ότι δεν είναι έτοιμη ακόμα η πλατφόρμα στη Γάζα, η οποία θα υποδεχθεί τους 150 περίπου τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας που μεταφέρει το πλοίο Οpen Arms.

Την Τρίτη αναμένεται να γίνει εκ νέου αξιολόγηση της κατάστασης για την αναχώρηση.

To πλοίο μεταφέρει 150 τόνους με ξηρά τροφή, νερό και κάποια ιατρικά αναλώσιμα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE