Όχημα στη Λεμεσό «τυλίχθηκε» στις φλόγες - Καταστράφηκε ολοσχερώς  

Όχημα στη Λεμεσό «τυλίχθηκε» στις φλόγες - Καταστράφηκε ολοσχερώς   

Σε κινητοποίηση τέθηκαν τα ξημερώματα Πυροσβεστική και Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, φωτιά ξέσπασε σε όχημα στη Λεμεσό στην περιοχή Πισσούρι, γύρω στις 2 και 20 τα ξημερώματα.

Το όχημα αλλοδαπής γυναίκας κάηκε ολοσχερώς.

Η φωτιά κατασβέστηκε και ξεκίνησαν οι εξετάσεις στη σκηνή, προκειμένου να διαφανεί κατά πόσον πρόκειται για κακόβουλη ενέργεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μονή Αββακούμ, Ζαβράντωνας, Θανάσης Νικολάου και Γιαννάκη ανάμεσα στις σημαντικότερες δικαστικές υποθέσεις το 2025

Μονή Αββακούμ, Ζαβράντωνας, Θανάσης Νικολάου και Γιαννάκη ανάμεσα στις σημαντικότερες δικαστικές υποθέσεις το 2025

Το 2025 αποτέλεσε μια από τις πιο φορτισμένες χρονιές για τη Δικαιοσύνη στην Κύπρο, με 13 μεγάλες και πολυσύνθετες δικαστικές υποθέσεις να απασχολούν τα κυπριακά δικαστήρια. Υποθέσεις, που άγγιξαν τον πυρήνα του κράτους δικαίου, από θανάτους ανηλίκων και καταγγελίες για βιασμό, μέχρι σκάνδαλα διαφθοράς, σφετερισμούς περιουσιών στα κατεχόμενα, σοβαρά ποινικά εγκλήματα, αλλά και αποφάσεις που δοκίμασαν τις δικαστικές έδρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE