Εκμεταλλεύτηκε 60χρονο και του απέσπασε πάνω από 55 χιλ. ευρώ - Της έστειλε λεφτά σε 14 διαφορετικές περιπτώσεις

Εκμεταλλεύτηκε 60χρονο και του απέσπασε πάνω από 55 χιλ. ευρώ - Της έστειλε λεφτά σε 14 διαφορετικές περιπτώσεις

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση απάτης, μετά από καταγγελία 60χρονου, σύμφωνα με τον οποίο ύποπτη γυναίκα του απέσπασε μέσω διαδικτύου, συνολικό χρηματικό ποσό ύψους 55.450 ευρώ.

Σύμφωνα με τον παραπονούμενο μεταξύ των ετών 2020-2021, δέχθηκε μήνυμα στο κινητό του τηλέφωνο μέσω συγκεκριμένης εφαρμογής από γυναίκα κάτοικο εξωτερικού, η οποία του ανέφερε ότι συγγενικό της πρόσωπο ήταν άρρωστο και του ζητούσε χρήματα.

Όπως ανέφερε ο 60χρονος, η εν λόγω γυναίκα κατάφερε να του αποσπάσει το πιο πάνω χρηματικό ποσό, το οποίο της απέστειλε σε 14 διαφορετικές περιπτώσεις.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στήριξη Χριστοδουλίδη σε Ζελένσκι: Σχεδιάζει επίσκεψη στο Κίεβο τον Δεκέμβρη ο ΠτΔ

Στήριξη Χριστοδουλίδη σε Ζελένσκι: Σχεδιάζει επίσκεψη στο Κίεβο τον Δεκέμβρη ο ΠτΔ

Σειρά σημαντικών συναντήσεων είχε σήμερα στην πρωτεύουσα της Δανίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων, ενόψει της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, όπως ανέφερε η Υφυπουργός Ευρωπαϊκών Θεμάτων Μαριλενα Ραουνά.