Ένοχος κρίθηκε 30χρονος για σεξουαλική κακοποίηση παιδιού - Πόσα χρόνια «έφαγε» στη φυλακή

Ένοχος κρίθηκε 30χρονος για σεξουαλική κακοποίηση παιδιού - Πόσα χρόνια «έφαγε» στη φυλακή

Ποινή φυλάκισης εφτά χρόνων, επέβαλε σήμερα το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας, σε άντρα ηλικίας 30 ετών, τον οποίο έκρινε ένοχο μετά από εκδίκαση υπόθεσης σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού.

Την υπόθεση είχε διερευνήσει η Υποδιεύθυνση Διαχείρισης Υποθέσεων Ευάλωτων Προσώπων – ΥΔΥΕΠ, του Αρχηγείου Αστυνομίας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που είχαν προκύψει κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, το αδίκημα σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού διαπράχθηκε τον Αύγουστο, 2023, στην επαρχία Λάρνακας.

Αφού το Μόνιμο Κακουργιοδικείο εξέτασε τα στοιχεία που συνέλεξε η Αστυνομία και που παρουσίασε ενώπιον του η Κατηγορούσα Αρχή, έκρινε ένοχο τον 30χρονο κατηγορούμενο, στον οποίο και επέβαλε ποινή φυλάκισης διάρκειας εφτά χρόνων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα μακρά τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, κατόπιν πρωτοβουλίας του τελευταίου, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών επι των γεωπολιτικών εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE