Ένοχος κρίθηκε 30χρονος για σεξουαλική κακοποίηση παιδιού - Πόσα χρόνια «έφαγε» στη φυλακή

Ένοχος κρίθηκε 30χρονος για σεξουαλική κακοποίηση παιδιού - Πόσα χρόνια «έφαγε» στη φυλακή

Ποινή φυλάκισης εφτά χρόνων, επέβαλε σήμερα το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας, σε άντρα ηλικίας 30 ετών, τον οποίο έκρινε ένοχο μετά από εκδίκαση υπόθεσης σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού.

Την υπόθεση είχε διερευνήσει η Υποδιεύθυνση Διαχείρισης Υποθέσεων Ευάλωτων Προσώπων – ΥΔΥΕΠ, του Αρχηγείου Αστυνομίας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που είχαν προκύψει κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, το αδίκημα σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού διαπράχθηκε τον Αύγουστο, 2023, στην επαρχία Λάρνακας.

Αφού το Μόνιμο Κακουργιοδικείο εξέτασε τα στοιχεία που συνέλεξε η Αστυνομία και που παρουσίασε ενώπιον του η Κατηγορούσα Αρχή, έκρινε ένοχο τον 30χρονο κατηγορούμενο, στον οποίο και επέβαλε ποινή φυλάκισης διάρκειας εφτά χρόνων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τράμπ προσκάλεσε στην Ουάσιγκτον τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πρώτο "Συμβούλιο Ειρήνης" που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE