LIFESTYLE

Μάθιου Πέρι: Στη δημοσιότητα η διαθήκη του - Σε ποιους άφησε την περιουσία του

Μάθιου Πέρι: Στη δημοσιότητα η διαθήκη του - Σε ποιους άφησε την περιουσία του

Πέντε μήνες μετά τον θάνατο του Μάθιου Πέρι, στη διαθήκη του αφήνει περισσότερα από 1 εκατομμύριο δολάρια σε καταπίστευμα που πήρε το όνομά του από χαρακτήρα του Γούντι Άλεν.

Σύμφωνα με νομικά έγγραφα που έλαβε η DailyMail.com, ο αείμνηστος σταρ από τα «Φιλαράκια» που πέθανε από υπερβολική δόση κεταμίνης σε ηλικία 54 ετών στις 28 Οκτωβρίου του 2023 είχε δημιουργήσει μια διαθήκη το 2009 λέγοντας ότι ήθελε να αφήσει «την πλειοψηφία των υπαρχόντων του σε ένα καταπίστευμα».

Δημιούργησε το καταπίστευμα με το όνομα «Άλβι Σίνγκερ Living Trust» - που πήρε το όνομά του από τον χαρακτήρα του Άλεν στην ταινία «Νευρικός Εραστής» του 1977. Τα έγγραφα αναφέρουν την αξία της προσωπικής περιουσίας του σταρ ως «λίγο πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια». Ο Πέρι είχε συνολική περιουσία περίπου 120 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο σταρ που πέθανε χωρίς να κάνει ποτέ παιδιά είχε βάλει όρο στη διαθήκη του ότι τα παιδιά που μπορεί να αποκτούσε μετά το 2009 δεν είχαν «ρητά δικαίωμα» στην περιουσία του.

Η Λίζα Φέργκιουσον και η πρώην σύζυγος του Μάικ Μάγιερς, Ρόμπιν Ρούζαν, αναφέρονται ως συνεκτελεστές της διαθήκης. Ο Πέρι όσο και η Ρούζαν εργάστηκαν στην εκπομπή Celebrity Liar τη δεκαετία του 2010. Άλλοι δικαιούχοι του καταπιστεύματος που αναφέρονται είναι ο πατέρας του σταρ, Τζον Πέρι, η μαμά του Σούζαν Μόρισον, η ετεροθαλής αδερφή του Κέιτλιν Μόρισον και η πρώην του Ρέιτσελ Νταν.

Ο Πέρι έβγαινε με τη Νταν από το 2003 έως το 2005. Υπέγραψε τη διαθήκη στις 26 Οκτωβρίου του 2009. Ο ηθοποιός που ενσάρκωσε τον «Τσάντλερ Μπιγκ» ο οποίος πρωταγωνίστησε στα «Φιλαράκια» από το 1994-2004 - έβγαζε 20 εκατομμύρια δολάρια ετησίως από το σόου.

Οι γονείς του πιθανότατα θα αναλάβουν τα δικαιώματα από την υποκριτική του, καθώς και άλλα μέρη της περιουσίας του, η οποία περιλαμβάνει τα απομνημονεύματά του 2022, σύμφωνα με τα καταπιστεύματα της Day Pitney και της συνεργάτιδάς του, Tasha Dickinson. Ο Πέρι πέθανε από «οξείες επιπτώσεις της κεταμίνης» και πνιγμό, αποκάλυψε η αυτοψία- με τον ηθοποιό να έχει παρόμοιες ποσότητες κεταμίνης στο σύστημά του ως ασθενής του νοσοκομείου υπό γενική αναισθησία.

Ο Πέρι βρέθηκε μπρούμυτα στο υδρομασάζ, το οποίο βρίσκεται δίπλα στην πισίνα στο σπίτι του στο Λος Άντζελες το μεσημέρι της 28ης Οκτωβρίου, συγκλονίζοντας τον κόσμο της showbiz και ραγίζοντας τις καρδιές των θαυμαστών του σε όλο τον κόσμο. Είχε λάβειθεραπεία με έγχυση κεταμίνης ως θεραπεία για την κατάθλιψη, ανέφερε ο ιατροδικαστής, αλλά η τελευταία συνεδρία ήταν μιάμιση εβδομάδα πριν πεθάνει και η κεταμίνη μένει στο σύστημά μόνο για τρεις έως τέσσερις ώρες, πράγμα που σημαίνει ότι δεν οδήγησε άμεσα στο θάνατό του.

ΠΗΓΗ: CNN.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top