Ιδού η επιστολή διορισμού του Χρίστου ως μέλος της θρονικής επιτροπής της Μητρόπολης Ταμασού

Ιδού η επιστολή διορισμού του Χρίστου ως μέλος της θρονικής επιτροπής της Μητρόπολης Ταμασού

Σάλος ξέσπασε σήμερα, μετά την αποκάλυψη του Χρίστου Χρίστου, ότι βρισκόταν στην Μητρόπολη Ταμασού, ως μάρτυρας και παρατηρητής της εξέτασης των μοναχών.

Η δήλωση του σχολιάστηκε και η αιτιολόγηση της παρουσίας του στην διαδικασία αμφισβητήθηκε, με πολλούς να κάνουν λόγο για παρασκήνιο που χρήζει έρευνας.

Μάλιστα το ΑΚΕΛ ανέφερε σε γραπτή του δήλωση: «Το κράτος οφείλει να ερευνήσει τάχιστα όσα προκύπτουν από την εμπλοκή του αρχηγού του ΕΛΑΜ στην υπόθεση Αββακούμ και στη συμμετοχή του στις καταγγελλόμενες παρανομίες. Ούτε οι ρασοφόροι, ούτε οι ακροδεξιοί είναι υπεράνω του νόμου»

To Themaonline παρουσιάζει την επιστολή διοριμού της Μητρόπολης Ταμασού προς τον πρόεδρο του ΕΛΑΜ, ημερομηνίας 11/11/2023.

Δείτε την επιστολή

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Με μια ιδιαίτερα αιχμηρή τοποθέτηση, ο Μακάριος Δρουσιώτης σηκώνει το γάντι που του πέταξε η Αστυνομία, ξεκαθαρίζοντας πως η καθυστέρηση στην κατάθεση των στοιχείων δεν οφείλεται σε υπεκφυγή, αλλά σε βαθιά έλλειψη εμπιστοσύνης προς τους θεσμούς.