Στις φλόγες όχημα μετά από τροχαίο – Στο νοσοκομείο η οδηγός

Στις φλόγες όχημα μετά από τροχαίο – Στο νοσοκομείο η οδηγός

Σε συναγερμό τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία το βράδυ της Τετάρτης.

Συγκεκριμένα, δυνάμεις της Πυροσβεστικής ανταποκρίθηκαν στις 23:23 σε πυρκαγιά σε όχημα το οποίο βρισκόταν σε χωράφι δίπλα από τον δρόμο μεταξύ των χωριών Αναφωτία και Αγγλισίδες.

Ανταποκρίθηκε η ΕΜΑΚ με δύο πυροσβεστικά οχήματα. Από την πυρκαγιά το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές.

Η πυρκαγιά στο όχημα προκλήθηκε μετά από τροχαίο ατύχημα όπου το όχημα παρέκκλινε της πορείας του και κατευθύνθηκε εκτός δρόμου.

Μια γυναίκα που εξήλθε του οχήματος έγκαιρα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τ.Α.Ε.Π. του νοσοκομείου Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Λίγες μόλις ώρες πριν από την άφιξη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, η σημερινή συνάντηση της προσωπικής του απεσταλμένης, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, αποκτά βαρύνουσα πολιτική και διπλωματική σημασία. Δεν πρόκειται για μια τυπική ενημέρωση μετά από έναν ακόμη κύκλο επαφών. Είναι η τελευταία ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων, πριν ο επικεφαλής του ΟΗΕ αναλάβει προσωπικά την προσπάθεια να διαπιστώσει αν υπάρχουν οι ελάχιστες προϋποθέσεις για να διατηρηθεί ζωντανή η προοπτική μιας νέας διαδικασίας στο Κυπριακό.