Πέρασαν χειροπέδες σε ιδιοκτήτη οχήματος που κάηκε - Καταζητείται δεύτερο πρόσωπο - Διαπιστώθηκε εμπρησμός

Πέρασαν χειροπέδες σε ιδιοκτήτη οχήματος που κάηκε -  Καταζητείται δεύτερο πρόσωπο - Διαπιστώθηκε εμπρησμός

Στην σύλληψη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για την υπόθεση φωτιάς που τέθηκε κακόβουλα τα ξημερώματα της Τρίτης σε όχημα που ήταν σταθμευμένο σε γκαράζ αυτοκινήτων στην βιομηχανική περιοχή της Αγίας Βαρβάρας στην επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, πρόκειται για τον 52χρονο ιδιοκτήτη του οχήματος, ενώ για την ίδια υπόθεση η Αστυνομία καταζητεί και δεύτερο πρόσωπο, εναντίον του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

Από την φωτιά το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς.

Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται από το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.