Πέρασαν χειροπέδες σε ιδιοκτήτη οχήματος που κάηκε - Καταζητείται δεύτερο πρόσωπο - Διαπιστώθηκε εμπρησμός

Πέρασαν χειροπέδες σε ιδιοκτήτη οχήματος που κάηκε -  Καταζητείται δεύτερο πρόσωπο - Διαπιστώθηκε εμπρησμός

Στην σύλληψη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για την υπόθεση φωτιάς που τέθηκε κακόβουλα τα ξημερώματα της Τρίτης σε όχημα που ήταν σταθμευμένο σε γκαράζ αυτοκινήτων στην βιομηχανική περιοχή της Αγίας Βαρβάρας στην επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, πρόκειται για τον 52χρονο ιδιοκτήτη του οχήματος, ενώ για την ίδια υπόθεση η Αστυνομία καταζητεί και δεύτερο πρόσωπο, εναντίον του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

Από την φωτιά το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς.

Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται από το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις στο Videogate: «Τα στοιχεία μας επαληθεύτηκαν από τις Κυπριακές Αρχές»

Ραγδαίες εξελίξεις στο Videogate: «Τα στοιχεία μας επαληθεύτηκαν από τις Κυπριακές Αρχές»

Η εταιρεία δηλώνει βέβαιη ότι η τελική αξιολόγηση της Νομικής Υπηρεσίας θα οδηγήσει τους υπεύθυνους ενώπιον της Δικαιοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE