Άνδρας μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο - Βρισκόταν σε φορτηγό πλοίο

Άνδρας μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο - Βρισκόταν σε φορτηγό πλοίο

Στις 12 Μαρτίου 2024 και ώρα 23:50, το ΚΣΕΔ ενεργοποίησε το Εθνικό.

Σχέδιο Ε-Δ ΝΕΑΡΧΟΣ με σκοπό την αεροδιακομιδή άντρα 48 ετών, μέλος του πληρώματος φορτηγού πλοίου.

Το πλοίο έπλεε σε απόσταση 120ΝΜ Νότιο-Δυτικά Κύπρου, εντός της περιοχής ευθύνης Ε-Δ της Κυπριακής Δημοκρατίας (FIR Λευκωσίας) και για την εκτέλεση της αεροδιακομιδής κινητοποιήθηκε ελικόπτερο της 460ΜΕΔ της Διοίκησης Αεροπορίας του ΓΕΕΦ, με εξειδικευμένο νοσηλευτή της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων.

To άτομο παραδόθηκε στις 13 Μαρτίου 03:00 στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Άγνωστη στο παρόν στάδιο η κατάσταση της υγείας του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE