ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρίστος Τσίγκης: «Ο Στρόβολος, μας ενώνει και έχουμε τη μέθοδο και το όραμα να πάρουμε την πόλη μας μπροστά»

Χρίστος Τσίγκης: «Ο Στρόβολος, μας ενώνει και έχουμε τη μέθοδο και το όραμα να πάρουμε την πόλη μας μπροστά»

Σε γραπτή δήλωση προχώρησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Στροβόλου, Χρίστος Τσίγκης αναφορικά με την υποστήριξη της υποψηφιότητας του από την ΕΔΕΚ.

Δείτε την αυτούσια:

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα η ψεσινή υποστήριξη της υποψηφιότητας μου από την ΕΔΕΚ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Πρόεδρο, την ηγεσία και τα στελέχη για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου.

Δηλώνω έτοιμος να συνεχίσω τη συνεργασία μας η οποία χρονολογείται και να διαφυλάξω αύτη τη σταθερή σχέση εμπιστοσύνης, μαζί με τα στελέχη και τους φίλους της ΕΔΕΚ για την επιτυχία στις επικείμενες εκλογές. Να υλοποιήσουμε ένα φιλόδοξο πρόγραμμα που θα ανταποκρίνεται στις υψηλές προσδοκίες των δημοτών του Στροβόλου. Ο Στρόβολος, μας ενώνει και έχουμε τη μέθοδο και το όραμα να πάρουμε την πόλη μας μπροστά!

Να εφαρμόσουμε ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης – ανθρώπινο, αειφόρο, περιβαλλοντικά και ενεργειακά αναβαθμισμένο, προσβάσιμο, ασφαλές, πολιτιστικά αναπτυγμένο και τεχνολογικά εξελίξιμο. 

Παράλληλα, με τιμά ιδιαίτερα το γεγονός ότι τρία κοινοβουλευτικά κόμματα αλλά και ανεξάρτητες προσωπικότητες στηρίζουν την υποψηφιότητα μου για τη Δημαρχία Στροβόλου. Μέρα με τη μέρα νιώθω ότι αυτή η συνεργασία δυναμώνει και αγκαλιάζεται από πολίτες όλων των πολιτικών χώρων.

Με ειλικρινή διάλογο, σύνθεση απόψεων και με αποφασιστικότητα να αγκαλιάσουμε αυθεντικά όλους τους Στροβολιώτες – για όλους εμάς και τα παιδιά μας. Είναι η ώρα για δράση και συμμετοχή, είναι η ώρα για μια μεγάλη προσπάθεια!

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφοςLIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top