Ηράκλειο: Ισόβια στον πατέρα για τη δολοφονία του 26χρονου γιου του

Ηράκλειο: Ισόβια στον πατέρα για τη δολοφονία του 26χρονου γιου του

Την ποινή της ισόβιας κάθειρξης που του επιβλήθηκε και πρωτόδικα επέβαλε το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης στον 59χρονο πατέρα, ο οποίος ανήμερα Χριστουγέννων το 2020 κατηγορείται ότι, μαζί με τον 27χρονο σήμερα γιο του, τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι τον άλλο του γιο, 26 ετών.

Στον αδελφό του θύματος, που επίσης πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε ισόβια, επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 12 ετών, για απλή συνέργεια.

Το περιστατικό είχε σημειωθεί την ημέρα των Χριστουγέννων στην περιοχή Θέρισος του Ηρακλείου, με τον πατέρα να δηλώνει εξαρχής ότι βρισκόταν σε άμυνα.

Όπως ανέφερε ο συνήγορός του πάντως, σήμερα κατά την απολογία του, ο 59χρονος υποστήριξε ότι ο ίδιος με μαχαίρι τραυμάτισε θανάσιμα τον 26χρονο γιο του, ενώ για τον γιο του που κατηγορούνταν επίσης για την ανθρωποκτονία του αδελφού του, ανέφερε ότι δεν είχε συμμετοχή.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Θα ενημερώσει Εθνικό Συμβούλιο για αφθώδη και μέτρα για επιπτώσεις πολέμου ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αν ζητηθεί

Λετυμπιώτης: Θα ενημερώσει Εθνικό Συμβούλιο για αφθώδη και μέτρα για επιπτώσεις πολέμου ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αν ζητηθεί

Αν ζητηθεί κατά τη συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, θα ενημερώσει και για τα θέματα του αφθώδους πυρετού και των μέτρων για τις οικονομικές συνέπειες της πολεμικής σύρραξης στην περιοχή, δήλωσε στο ΚΥΠΕ, απαντώντας σε ερώτηση, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE