Ηράκλειο: 16χρονες ξυλοκόπησαν και έστειλαν στο νοσοκομείο 15χρονη

Ηράκλειο: 16χρονες ξυλοκόπησαν και έστειλαν στο νοσοκομείο 15χρονη

Επίθεση από τρεις ανήλικες δέχθηκε μία 15χρονη στο Ηράκλειο της Κρήτης το μεσημέρι της Τετάρτης (13/3).

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν μετά το τέλος του σχολικού ωραρίου όταν οι ανήλικες προσέγγισαν την 15χρονη και, για άγνωστο λόγο, την χτύπησαν με τα χέρια και τα πόδια τους προκαλώντας της σωματικές βλάβες.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στις Αρχές με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να προχωρήσουν στη σύλληψη των γονιών των παιδιών για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Η 15χρονη, μετά την επίθεση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε, ενώ παραγγέλθηκε και ιατροδικαστική εξέταση.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE