Ηράκλειο: 16χρονες ξυλοκόπησαν και έστειλαν στο νοσοκομείο 15χρονη

Ηράκλειο: 16χρονες ξυλοκόπησαν και έστειλαν στο νοσοκομείο 15χρονη

Επίθεση από τρεις ανήλικες δέχθηκε μία 15χρονη στο Ηράκλειο της Κρήτης το μεσημέρι της Τετάρτης (13/3).

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν μετά το τέλος του σχολικού ωραρίου όταν οι ανήλικες προσέγγισαν την 15χρονη και, για άγνωστο λόγο, την χτύπησαν με τα χέρια και τα πόδια τους προκαλώντας της σωματικές βλάβες.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στις Αρχές με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να προχωρήσουν στη σύλληψη των γονιών των παιδιών για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Η 15χρονη, μετά την επίθεση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε, ενώ παραγγέλθηκε και ιατροδικαστική εξέταση.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE