Ηράκλειο: 16χρονες ξυλοκόπησαν και έστειλαν στο νοσοκομείο 15χρονη

Ηράκλειο: 16χρονες ξυλοκόπησαν και έστειλαν στο νοσοκομείο 15χρονη

Επίθεση από τρεις ανήλικες δέχθηκε μία 15χρονη στο Ηράκλειο της Κρήτης το μεσημέρι της Τετάρτης (13/3).

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν μετά το τέλος του σχολικού ωραρίου όταν οι ανήλικες προσέγγισαν την 15χρονη και, για άγνωστο λόγο, την χτύπησαν με τα χέρια και τα πόδια τους προκαλώντας της σωματικές βλάβες.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στις Αρχές με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να προχωρήσουν στη σύλληψη των γονιών των παιδιών για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Η 15χρονη, μετά την επίθεση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε, ενώ παραγγέλθηκε και ιατροδικαστική εξέταση.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Στο «σκοτάδι» παραμένουν τα ακριβή αίτια της ανείπωτης τραγωδίας που συγκλονίζει το παγκύπριο, με τον αδόκητο χαμό του 12μηνου βρέφους στη Λεμεσό, το οποίο «έσβησε» μόλις δύο εικοσιτετράωρα πριν γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια.