Πώς απάντησε ο Ταμασού Ησαΐας για τον οικονομικό έλεγχο της Εκκλησίας - «Παλεύουμε καθημερινά»

Πώς απάντησε ο Ταμασού Ησαΐας για τον οικονομικό έλεγχο της Εκκλησίας - «Παλεύουμε καθημερινά»

Υπάρχει τελικά λογιστικός έλεγχος στην Εκκλησία; Είναι μύθος πως κάνουν ότι θέλουν;

Την απάντηση έδωσε ο Μητροπολίτης Ταμασού Ησαΐας στο podcast «LegalMatters» στις 06/12/2022. «Εμάς μας ελέγχει η PwC».

«Έχουμε αυστηρό έλεγχο. Ως Σύνοδος αποφασίσαμε να δώσουμε τον έλεγχο σε εξωτερικούς ελεγκτές. Για κάθε Μητρόπολη ξεχωριστοί», συμπλήρωσε.

Πρόσθεσε πως «τα χρήματα είναι μαζεμένα σε μια, δυο μητροπόλεις και μερικές μονές. Μόνο αυτές είναι αυτάρκεις».

Ερωτηθείς για την Μητρόπολη Ταμασού είπε ότι είναι νεοσύστατη και δεν έχει κληρονομήσει γη και λεφτά όπως οι παλιές. «Οι υπόλοιπες παλεύουμε καθημερινά», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πίσω στην «παλιά του γειτονιά» ο Γιώργος Μαζωνάκης - Δείτε βίντεο από τη λαϊκή αγρυπνία

Πίσω στην «παλιά του γειτονιά» ο Γιώργος Μαζωνάκης - Δείτε βίντεο από τη λαϊκή αγρυπνία

Σήμερα, στις 19:30 ξεκίνησε η «λαϊκή αγρύπνια» για τον Γιώργο Μαζωνάκη στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Νίκαιας, όπου φίλοι και άνθρωποι που τον αγάπησαν =έχουν την ευκαιρία να τον αποχαιρετίσουν από κοντά.