ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Λαμβάνει άμεσα δράση για το βίντεο στη Μονή η Αστυνομία - Αυτεπάγγελτη έρευνα για βία κατά της γυναίκας

Λαμβάνει άμεσα δράση για το βίντεο στη Μονή η Αστυνομία - Αυτεπάγγελτη έρευνα για βία κατά της γυναίκας

Αυτεπάγγελτη έρευνα όσον αφορά ένα βίντεο που έχει δοθεί στη δημοσιότητα, όπου φαίνεται κάποιο πρόσωπο να κτυπά μια γυναίκα, ξεκίνησε η Αστυνομία δήλωσε την Πέμπτη στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Δύναμης, Χρίστος Ανδρέου.

Σημείωσε, περαιτέρω, ότι «αποδεδειγμένα» δεν έχουν διαρρεύσει από την Αστυνομία κάποιες δηλώσεις και καταθέσεις που αφορούν τις υπό διερέυνηση υποθέσεις σχετικά με την Ιερά Μονή Οσίου Αββακούμ, και έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Ερωτηθείς από το ΚΥΠΕ για τυχόν εξελίξεις στις έρευνες σχετικά με τις υποθέσεις όσον αφορά την Ιερά Μονή Οσίου Αββακούμ, ο κ. Ανδρέου ανέφερε ότι συνεχίζουν με εντατικούς ρυθμούς τις έρευνες και οι δύο ανακριτικές ομάδες που έχουν συσταθεί.

Είπε, ακόμη ότι, η Αστυνομία ξεκίνησε αυτεπάγγελτα έρευνα όσον αφορά ένα βίντεο που έχει δοθεί στη δημοσιότητα όπου φαίνεται κάποιο πρόσωπο να κτυπά μια γυναίκα. «Έχουμε ξεκινήσει αυτεπάγγελτη έρευνα για προφανή αδικήματα τα οποία φαίνεται να διαπράττονται», ανέφερε.

Ο κ. Ανδρέου δήλωσε, ακόμη, σχετικά με κάποιες δηλώσεις και κάποιες καταθέσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, και που αφορούν κάποια πρόσωπα που φέρονται να εμπλέκονται στις υπό διερεύνηση υποθέσεις, ότι «αποδεδειγμένα δεν έχουν διαρρεύσει από την Αστυνομία».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θλίψη στον Κυπριακό πολιτισμό: Πέθανε η Ελένη Νικήτα - Αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιώνΑυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top