ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαρτσιώτης για Μονή Οσίου Αββακούμ: Αποφασιστικότητα για διαλεύκανση της υπόθεσης χωρίς εκπτώσεις

Χαρτσιώτης για Μονή Οσίου Αββακούμ: Αποφασιστικότητα για διαλεύκανση της υπόθεσης χωρίς εκπτώσεις

Την αποφασιστικότητα της Κυβέρνησης να διαλευκάνει πλήρως την υπόθεση της Μονής Οσίου Αββακούμ χωρίς εκπτώσεις, αναστολές ή επιφυλάξεις, επανέλαβε σε δήλωσή του ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, κ. Μάριος Χαρτσιώτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Με βάση αυτά τα γεγονότα, συνέχισε ο κ. Χαρτσιώτης, «προχώρησα σε σχετική συνεννόηση τόσο με τον Γενικό Εισαγγελέα όσο και τον Βοηθό Γενικό Εισαγγελέα. Ο τελευταίος, ασκώντας τις εξουσίες που του παρέχει η σχετική νομοθεσία, διόρισε δύο ποινικούς ανακριτές με δύο στόχους: α) να κατοχυρώσει την αντικειμενικότητα και το αδιάβλητο της έρευνας που διεξάγει η Αστυνομία, ιδίως μετά τους ισχυρισμούς για ενδεχόμενη εμπλοκή εν ενεργεία αστυνομικών οργάνων, και β) να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο η ανακριτική ομάδα ώστε να μπορέσει να ερευνήσει σε βάθος όλες τις πτυχές της υπόθεσης, περιλαμβανομένων και των ισχυρισμών για εμπλοκή εν ενεργεία αστυνομικών οργάνων».

«Επαναλαμβάνω την αποφασιστικότητα της Κυβέρνησης να διαλευκάνει πλήρως τη σοβαρή αυτή υπόθεση, χωρίς εκπτώσεις, αναστολές ή επιφυλάξεις, και καλό θα ήταν οποιοσδήποτε έχει στοιχεία, ονόματα ή άλλο μαρτυρικό υλικό να το καταθέσει ενώπιον των αρμοδίων ανακριτικών αρχών», κατέληξε ο Υπουργός Δικαιοσύνης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΠτΔ: Αναστέλλεται η εξέταση αιτήσεων ασύλου σε όλες τις περιπτώσεις προσώπων Συριακής καταγωγής

ΠτΔ: Αναστέλλεται η εξέταση αιτήσεων ασύλου σε όλες τις περιπτώσεις προσώπων Συριακής καταγωγής

Με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ανακοίνωσε ότι αναστέλλεται η εξέταση αιτήσεων ασύλου σε όλες τις περιπτώσεις προσώπων Συριακής καταγωγής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top