Τροχαίο στον Στρόβολο - Πυκνή τροχαία κίνηση στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Τροχαίο στον Στρόβολο - Πυκνή τροχαία κίνηση στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Έντονη κυκλοφοριακή συμφόρηση προκάλεσε τροχαίο ατύχημα στον κυκλικό κόμβο κοντά στο συγκρότημα ΔΙΑΣ, στον Στρόβολο, λίγο πριν τις 18:00 το απόγευμα της Πέμπτης (14/3).

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται δύο οχήματα συγκρούστηκαν, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθούν στον δρόμο.

Λόγω του τροχαίου έντονη κυκλοφοριακή συμφόρηση παρατηρείται στο σημείο.

Δείτε τις φωτογραφία:

* Κεντρική φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE