Παιδί 12 χρονών επιτέθηκε σε συνομήλικό του και τον απείλησε με μαχαίρι στη Χαλκίδα

Παιδί 12 χρονών επιτέθηκε σε συνομήλικό του και τον απείλησε με μαχαίρι στη Χαλκίδα

Επίθεση από έναν συνομήλικό του δέχθηκε χθες Πέμπτη ένας 12χρονος στην πλατεία Αγίου Νικολάου στη Χαλκίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν το απόγευμα όταν, για άγνωστο λόγο, ο ανήλικος δράστης φέρεται να επιτέθηκε στον 12χρονο και να τον χτύπησε με μπουνιές και κλοτσιές, ενώ παράλληλα τον απείλησε κραδαίνοντας ένα μαχαίρι.

Για το περιστατικό η μητέρα του 12χρονου υπέβαλε έγκληση σε βάρος του ανήλικου, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία και σε βάρος των γονιών του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE