Παιδί 12 χρονών επιτέθηκε σε συνομήλικό του και τον απείλησε με μαχαίρι στη Χαλκίδα

Παιδί 12 χρονών επιτέθηκε σε συνομήλικό του και τον απείλησε με μαχαίρι στη Χαλκίδα

Επίθεση από έναν συνομήλικό του δέχθηκε χθες Πέμπτη ένας 12χρονος στην πλατεία Αγίου Νικολάου στη Χαλκίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν το απόγευμα όταν, για άγνωστο λόγο, ο ανήλικος δράστης φέρεται να επιτέθηκε στον 12χρονο και να τον χτύπησε με μπουνιές και κλοτσιές, ενώ παράλληλα τον απείλησε κραδαίνοντας ένα μαχαίρι.

Για το περιστατικό η μητέρα του 12χρονου υπέβαλε έγκληση σε βάρος του ανήλικου, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία και σε βάρος των γονιών του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE