Χειροπέδες σε 29χρονο για φωτιά σε όχημα - Τον «έκαψε» μαρτυρία

Χειροπέδες σε 29χρονο για φωτιά σε όχημα - Τον «έκαψε» μαρτυρία

Στη σύλληψη 29χρονου κατοίκου χωριού της επαρχίας Πάφου, προχώρησε η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου, που διαπράχθηκε χθες το απόγευμα, στην επαρχία Πάφου.

Η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 6μ.μ., σε αυτοκίνητο ιδιοκτησία 29χρονου, που βρισκόταν σταθμευμένο σε δρόμο του χωριού της επαρχίας Πάφου. Μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, μετέβησαν στη σκηνή, όπου μετά την κατάσβεση της φωτιάς διενήργησαν εξετάσεις. Όπως διαπιστώθηκε η φωτιά, που κατέστρεψε ολοσχερώς το αυτοκίνητο, τέθηκε κακόβουλα.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 29χρονου, κατοίκου χωριού της επαρχίας Πάφου. Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διπλωματικό τετ-α-τετ στο Παρίσι – Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση Μακρόν–Χριστοδουλίδη

Διπλωματικό τετ-α-τετ στο Παρίσι – Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση Μακρόν–Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, θα υποδεχθεί τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Μέγαρο των Ηλυσίων τη Δευτέρα, όπως ανακοίνωσε το Σάββατο η γαλλική προεδρία.