Χειροπέδες σε 29χρονο για φωτιά σε όχημα - Τον «έκαψε» μαρτυρία

Χειροπέδες σε 29χρονο για φωτιά σε όχημα - Τον «έκαψε» μαρτυρία

Στη σύλληψη 29χρονου κατοίκου χωριού της επαρχίας Πάφου, προχώρησε η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου, που διαπράχθηκε χθες το απόγευμα, στην επαρχία Πάφου.

Η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 6μ.μ., σε αυτοκίνητο ιδιοκτησία 29χρονου, που βρισκόταν σταθμευμένο σε δρόμο του χωριού της επαρχίας Πάφου. Μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, μετέβησαν στη σκηνή, όπου μετά την κατάσβεση της φωτιάς διενήργησαν εξετάσεις. Όπως διαπιστώθηκε η φωτιά, που κατέστρεψε ολοσχερώς το αυτοκίνητο, τέθηκε κακόβουλα.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 29χρονου, κατοίκου χωριού της επαρχίας Πάφου. Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο -  Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο - Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Επανασυνελήφθη ο 58χρονος, ο οποίος τραυμάτισε θανάσιμα τον 26χρονο Αλέξανδρο. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές στο παρελθόν για υποθέσεις που αφορούσαν τραυματισμούς με μαχαίρι, πριν προχωρήσει στην επίθεση που στοίχισε τη ζωή στον 26χρονο στα Κονιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE