Χειροπέδες σε 29χρονο για φωτιά σε όχημα - Τον «έκαψε» μαρτυρία

Χειροπέδες σε 29χρονο για φωτιά σε όχημα - Τον «έκαψε» μαρτυρία

Στη σύλληψη 29χρονου κατοίκου χωριού της επαρχίας Πάφου, προχώρησε η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου, που διαπράχθηκε χθες το απόγευμα, στην επαρχία Πάφου.

Η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 6μ.μ., σε αυτοκίνητο ιδιοκτησία 29χρονου, που βρισκόταν σταθμευμένο σε δρόμο του χωριού της επαρχίας Πάφου. Μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, μετέβησαν στη σκηνή, όπου μετά την κατάσβεση της φωτιάς διενήργησαν εξετάσεις. Όπως διαπιστώθηκε η φωτιά, που κατέστρεψε ολοσχερώς το αυτοκίνητο, τέθηκε κακόβουλα.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 29χρονου, κατοίκου χωριού της επαρχίας Πάφου. Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE