Στο Προεδρικό για συνάντηση με ΠτΔ η Ολγκίν - Θα αναχωρήσει από το νησί την Κυριακή

Στο Προεδρικό για συνάντηση με ΠτΔ η Ολγκίν - Θα αναχωρήσει από το νησί την Κυριακή

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ στο Προεδρικό Μέγαρο.

Η κ. Ολγκίν αφίχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στις 09.35.

Αυτή είναι η δεύτερη συνάντηση της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο νησί, αυτή την εβδομάδα.

Η κ. Ολγκίν, αναμένεται να αναχωρήσει από το νησί την Κυριακή, αλλά παραμένει στην Κύπρο στενή της συνεργάτιδα, η οποία θα είναι «τα αυτιά και τα μάτια» της προσωπικής απεσταλμένης στην Κύπρο, όπως ανέφεραν πηγές στο ΚΥΠΕ.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Κύπρο, η κ. Ολγκίν είχε συναντήσεις με τα πολιτικά κόμματα, επαγγελματικές οργανώσεις, και εκπρόσωπους της κοινωνάς των πολιτών και στις δύο κοινότητες.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Οποιοσδήποτε έχει στοιχεία για άμεσο ή έμμεσο χρηματισμό μου να τα καταθέσει αμέσως στις αρμόδιες Αρχές του κράτους, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ επεσήμανε πως οι ξένες εταιρείες που έρχονται στην Κύπρο για να επενδύσουν πρέπει να προσφέρουν και κοινωνικά, μέσα στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, για το κράτος.

BEST OF TOTHEMAONLINE