ΔΙΕΘΝΗ

Σκωτία: Πήγε στα επείγοντα με πόνο στην πλάτη και έφυγε… με μωρό στην αγκαλιά

Σκωτία: Πήγε στα επείγοντα με πόνο στην πλάτη και έφυγε… με μωρό στην αγκαλιά

Μια γυναίκα μεταφέρθηκε στα επείγοντα νοσοκομείου με αφόρητους πόνους στην πλάτη, σε βαθμό που πίστευε πως θα μείνει παράλυτη και τελικά γέννησε ένα μωράκι, χωρίς να γνωρίζει ότι είναι έγκυος.

Η 30χρονη Natasha Hardie μίλησε στην The Sun για τον τρόπο που έγινε μητέρα, αναφέροντας ότι μια μέρα βίωσε αφόρητο πόνο στην πλάτη. Έτσι, πήγε στον παθολόγο κι εκείνος κάλεσε ασθενοφόρο για να μεταφερθεί στα επείγοντα, θεωρώντας ότι έχει πρόβλημα στη σπονδυλική στήλη.

Μόλις έφτασε στο νοσοκομείο οι γιατροί έκαναν μαγνητική και τότε σάστισαν με αυτό που είδαν, οπότε την υπέβαλαν σε υπερηχογράφημα για να βεβαιωθούν. Περίπου 44 δευτερόλεπτα μετά τα αποτελέσματα, ξεκίνησαν οι τελικές συσπάσεις, με τη γυναίκα να φέρνει στον κόσμο την κόρη της Ayla-Mae.

«Ήταν τρομακτικό. Πονούσα τόσο, που νόμιζα ότι θα μείνω παράλυτη», είπε η Natasha και πρόσθεσε πως «πριν από τη μαγνητική τομογραφία με ρώτησαν αν θα μπορούσα να είμαι έγκυος. Είπα όχι. Ειλικρινά δεν πίστευα ότι ήταν δυνατόν. Δεν είχα κανένα σύμπτωμα. Εξακολουθούσα να έχω περίοδο και δεν είχα φουσκωμένη κοιλιά».

Πλέον, η Natasha μεγαλώνει με αγάπη τη 18 μηνών κόρη της και δήλωσε ότι μπορεί ο ερχομός της να ήταν απρόσμενος, ωστόσο είναι ότι καλύτερο έγινε στη ζωή της.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top