Τούρκος δάσκαλος έσωσε μαθήτρια που πνιγόταν με τη λαβή Χάιμλιχ - Συγκλονιστικό βίντεο

Τούρκος δάσκαλος έσωσε μαθήτρια που πνιγόταν με τη λαβή Χάιμλιχ - Συγκλονιστικό βίντεο

Σοκ προκαλεί η εικόνα μιας μαθήτριας που παραλίγο να πνιγεί μέσα σε μια αίθουσα φροντιστηρίου στην Τουρκία και τελευταία στιγμή κατάφερε να σωθεί χάρη στην έγκαιρη επέμβαση του δασκάλου της.

Βίντεο μέσα από την αίθουσα δείχνει καρέ καρέ το επικίνδυνο επεισόδιο με την ανήλικη μαθήτρια στην Τουρκία. Στο βίντεο διακρίνεται η μαθήτρια, η οποία έχει στα χέρια της ένα στυλό, να μιλά με τους συμμαθητές της.

Ωστόσο, στη συνέχεια η ίδια σηκώνεται και προσπαθεί να δείξει στον δάσκαλό της ότι κάτι δεν πάει καλά.

Κάνοντας κινήσεις με τα χέρια, ο δάσκαλος καταλαβαίνει πως το κορίτσι πνίγεται.

Οι μαθητές σηκώνονται από τα θρανία τους και ο δάσκαλος κάνει στην ανήλικη λαβή Χάιμλιχ.

 

Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και το κορίτσι συνήλθε άμεσα. Πιθανότατα άθελά της κατάπιε καπάκι από στυλό και πνίγηκε.

Η μαθήτρια πήγε σε νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους και εκεί διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση της υγείας της είναι καλή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE