Αφγανιστάν: Τουλάχιστον 21 νεκροί και 38 τραυματίες σε σύγκρουση βυτιοφόρου, λεωφορείου και μοτοσικλέτας

Αφγανιστάν: Τουλάχιστον 21 νεκροί και 38 τραυματίες σε σύγκρουση βυτιοφόρου, λεωφορείου και μοτοσικλέτας

Τουλάχιστον 21 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 38 τραυματίστηκαν το πρωί στο νότιο Αφγανιστάν σε σύγκρουση μεταξύ βυτιοφόρου, λεωφορείου και μοτοσικλέτας, η οποία προκάλεσε πυρκαγιά, όπως ανακοίνωσαν αξιωματούχοι της επαρχίας Χελμάντ.

«Νωρίς σήμερα το πρωί, 21 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε τροχαίο δυστύχημα (σ.σ. στο οποίο ενεπλάκησαν) ένα λεωφορείο, ένα βυτιοφόρο και μια μοτοσικλέτα» σε δρόμο της επαρχίας Χελμάντ, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο εκπρόσωπος του κυβερνήτη Μοχάμαντ Κάσιμ Ριγιάζ.

Άλλοι τριάντα οκτώ άνθρωποι τραυματίστηκαν, δήλωσε στη συνέχεια άλλη επίσημη πηγή στην ίδια επαρχία.

Το βυτιοφόρο μετέφερε βενζίνη και μετά τη σύγκρουση τα οχήματα τυλίχθηκαν στις φλόγες και απανθρακώθηκαν αρκετά θύματα, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του κυβερνήτη.

Το δυστύχημα, υπό ακόμα αδιευκρίνιστες συνθήκες, συνέβη σε αυτοκινητόδρομο που συνδέει τη Χεράτ, στο δυτικό Αφγανιστάν, με την πρωτεύουσα Καμπούλ, στο κεντρικό τμήμα της χώρας. Στο οδικό δίκτυο του Αφγανιστάν, ορεινής χώρας που έχει σημαδευτεί από τέσσερις δεκαετίες πολέμου, συμβαίνουν συχνά θανατηφόρα δυστυχήματα.

 

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προϋποθέσεις από Έρχιουρμαν, η σιωπή από Ερντογάν - Ερωτηματικά για την ηλεκτρική διασύνδεση

Κυπριακό: Προϋποθέσεις από Έρχιουρμαν, η σιωπή από Ερντογάν - Ερωτηματικά για την ηλεκτρική διασύνδεση

Η διπλωματία δεν κινείται μόνο με δηλώσεις. Κινείται και με επιμονές, αλλά και με εκκωφαντικές σιωπές. Και τα όσα διαδραματίστηκαν από τη Νέα Υόρκη μέχρι την Άγκυρα το τελευταίο 24ωρο, δείχνουν ότι στο Κυπριακό διαμορφώνεται ένα σκηνικό χαμηλών τόνων, αλλά υψηλής στρατηγικής σημασίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE