Έκρηξη λόγω διαρροής υγραερίου σε οικία - Με εγκαύματα στο Νοσοκομείο ένα πρόσωπο

Έκρηξη λόγω διαρροής υγραερίου σε οικία - Με εγκαύματα στο Νοσοκομείο ένα πρόσωπο

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία μετά από έκρηξη που σημειώθηκε σε οικία, λόγω διαρροής υγραερίου.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέα Κεττή, η έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 10:48 το πρωί και ήταν αποτέλεσμα μείγματος υγραερίου μετά από απώλεια υγραερίου από θερμάστρα σε οικία στους Αγίους Ανάργυρους Λάρνακας.

Από την έκρηξη θρυμματίστηκε, λόγω του ωστικού κύματος, γυάλινη προθήκη του σπιτιού και επηρεάστηκαν με πυρκαγιά δύο καναπέδες.

Ένα άτομο που βρισκόταν στην οικία, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο, που κλήθηκε στο σημείο, στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, με ελαφριά εγκαύματα στο πρόσωπο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

«Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα» ανέφερε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, ο οποίος έγινε δεκτός το πρωί της Παρασκευής από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, στη Λευκωσία. Το Κυπριακό είναι ένα ευρωπαϊκό ζήτημα, σημείωσε από την πλευρά του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στις συζητήσεις που θα έχει με τον κ. Κόστα για το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο (ΠΔΠ). Τον συνεχάρη, παράλληλα, για την πρωτοβουλία του να επισκεφθεί όλα τα κράτη μέλη.