Επιβάτες έζησαν τον απόλυτο τρόμο - Λεωφορείο στον αυτοκινητόδρομο τυλίχθηκε στις φλόγες

Επιβάτες έζησαν τον απόλυτο τρόμο - Λεωφορείο  στον αυτοκινητόδρομο τυλίχθηκε στις φλόγες

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία όταν λεωφορείο άρπαξε φωτιά στον αυτοκινητόδρομο Πάφου - Λεμεσού πάρα το Παραμάλι σήμερα Κυριακή (17/3).

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο χώρο της μηχανής και κατασβήστηκε έγκαιρα και άμεσα από το αυτόματο σύστημα πυρόσβεσης του λεωφορείου.

Στο σημείο για κατάσβεση της φωτιάς έσπευσαν άμεσα μέλη της Πυροσβεστικής από Πυροσβεστικό σταθμό Λεμεσού και από Βρετανικές Βάσεις.

Οι επιβάτες εγκατέλειψαν έγκαιρα το λεωφορείο χωρίς κανένα κίνδυνο και επιβιβάστηκαν σε άλλο λεωφορείο και συνεχίζουν το προορισμό τους με ασφάλεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Σε ένα νέο παιχνίδι επίρριψης ευθυνών, επιχειρεί να σύρει η τουρκική πλευρά, τη διαδικασία στο Κυπριακό, την ώρα που ο ΟΗΕ προσπαθεί να κρατήσει ζωντανό το παράθυρο για επανέναρξη των συνομιλιών. Οι δηλώσεις του κατοχικου ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, σε συνδυασμό με τις διαφορετικές αναγνώσεις για τον ρόλο των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, αποκαλύπτουν ότι πίσω από τη συζήτηση για την 5+1 παραμένει το βασικό πρόβλημα: η απουσία κοινής πολιτικής αφετηρίας για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE