Επιβάτες έζησαν τον απόλυτο τρόμο - Λεωφορείο στον αυτοκινητόδρομο τυλίχθηκε στις φλόγες

Επιβάτες έζησαν τον απόλυτο τρόμο - Λεωφορείο  στον αυτοκινητόδρομο τυλίχθηκε στις φλόγες

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία όταν λεωφορείο άρπαξε φωτιά στον αυτοκινητόδρομο Πάφου - Λεμεσού πάρα το Παραμάλι σήμερα Κυριακή (17/3).

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο χώρο της μηχανής και κατασβήστηκε έγκαιρα και άμεσα από το αυτόματο σύστημα πυρόσβεσης του λεωφορείου.

Στο σημείο για κατάσβεση της φωτιάς έσπευσαν άμεσα μέλη της Πυροσβεστικής από Πυροσβεστικό σταθμό Λεμεσού και από Βρετανικές Βάσεις.

Οι επιβάτες εγκατέλειψαν έγκαιρα το λεωφορείο χωρίς κανένα κίνδυνο και επιβιβάστηκαν σε άλλο λεωφορείο και συνεχίζουν το προορισμό τους με ασφάλεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία αναμένεται να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα, Αντόνιο Γκουτέρε πριν μεταβεί στην Κύπρο για νέο κύκλο επαφών γύρω από το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE