Επιβάτες έζησαν τον απόλυτο τρόμο - Λεωφορείο στον αυτοκινητόδρομο τυλίχθηκε στις φλόγες

Επιβάτες έζησαν τον απόλυτο τρόμο - Λεωφορείο  στον αυτοκινητόδρομο τυλίχθηκε στις φλόγες

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία όταν λεωφορείο άρπαξε φωτιά στον αυτοκινητόδρομο Πάφου - Λεμεσού πάρα το Παραμάλι σήμερα Κυριακή (17/3).

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο χώρο της μηχανής και κατασβήστηκε έγκαιρα και άμεσα από το αυτόματο σύστημα πυρόσβεσης του λεωφορείου.

Στο σημείο για κατάσβεση της φωτιάς έσπευσαν άμεσα μέλη της Πυροσβεστικής από Πυροσβεστικό σταθμό Λεμεσού και από Βρετανικές Βάσεις.

Οι επιβάτες εγκατέλειψαν έγκαιρα το λεωφορείο χωρίς κανένα κίνδυνο και επιβιβάστηκαν σε άλλο λεωφορείο και συνεχίζουν το προορισμό τους με ασφάλεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.