Άνδρας έπεσε σε χαράδρα – Στήθηκε επιχείρηση διάσωσης από την Πυροσβεστική – Δείτε βίντεο

Άνδρας έπεσε σε χαράδρα – Στήθηκε επιχείρηση διάσωσης από την Πυροσβεστική – Δείτε βίντεο

Ο Πυροσβεστικός Σταθμός Υπαίθρου Ευρύχου και ο Σταθμός Λακατάμιας ανταποκρίθηκαν σε διάσωση ατόμου παρά το οδόφραγμα Λεύκας το οποίο κατέπεσε σε χαράδρα.

Ανταποκρίθηκαν επίσης η Αστυνομία, Ε.Φ ασθενοφόρο και η ΕΜΑΚ Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

«Η δυσβατότητα του εδάφους δεν μας επέτρεπε να προσεγγίσουμε εύκολα», σημείωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέας Κεττής.

«Παράλληλα με τις προσπάθειες μας να προσεγγίσουμε με διασωστική εξάρτυση επιχείρησε και ελικόπτερο της ΜΑΕΠ όπου διασώστης κατάφερε να προσεγγίσει πρώτο τον τραυματία, να τον ανασύρει και να τον μεταφέρει στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας», πρόσθεσε.

Η ΕΜΑΚ αποδεσμεύθηκε πριν αφιχθεί στο περιστατικό.

Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE