Εκτακτη προσγείωση αεροπλάνου στη Ρόδο - Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής

Εκτακτη προσγείωση αεροπλάνου στη Ρόδο - Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής

Έκτακτη προσγείωση στο αεροδρόμιο της Ρόδου πραγματοποίησε πριν τις έξι το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας, αεροσκάφος της Lufthansa που εκτελούσε την πτήση LH63 από Φρανκφούρτη με προορισμό το Ντουμπάι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής», ο κυβερνήτης του αεροσκάφους ζήτησε αρχικά άδεια προσγείωσης στο τουρκικό αεροδρόμιο του Ντάλαμαν, όμως λίγα λεπτά αργότερα ζήτησε εκ νέου από τον Πύργο Ελέγχου την άδεια να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο «Διαγόρας» της Ρόδου όπου και έγινε.

Πρόκειται για ένα Airbus A330-300D που βρίσκεται στην κατοχή της εταιρείας από το 2008.

Μεγάλη ήταν η κινητοποίηση από την πλευρά της πυροσβεστικής υπηρεσίας Ρόδου και της πυροσβεστικής υπηρεσίας του Αεροδρομίου, καθώς υπήρξαν πληροφορίες ότι υπήρχαν καπνοί στο εσωτερικό του αεροσκάφους ή στο πίσω μέρος του αεροσκάφους.

Όλοι οι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους και δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος. Παρόλαυτα για λόγους ασφαλείας θα τηρηθούν όλα τα μέτρα που προβλέπουν οι διεθνείς κανονισμοί. Για τον λόγο αυτό το αεροσκάφος θα παραμείνει στο αεροδρόμιο Ρόδου μέχρι να γίνει ενδελεχής έλεγχος από τους μηχανικούς οι οποίοι και θα αποφασίσουν αν και εφόσον θα συνεχιστεί η πτήση του.

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Στο 97,3% αναμένεται να φθάσει η απορρόφηση των πόρων που αναλογούν στην Κύπρο από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με τις συνολικές εισπράξεις να υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν σε περίπου €992 εκατ. μετά και την τελική εκταμίευση που αναμένεται τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE