Ενώπιον Υπουργικού η τροποποίηση του περί Τ/κ Περιουσιών Νόμου - Που στοχεύει

Ενώπιον Υπουργικού η τροποποίηση του περί Τ/κ Περιουσιών Νόμου - Που στοχεύει

Ενώπιον της σημερινής (19/3) συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου θα τέθει η τροποποίηση του περί Τουρκοκυπριακών Περιουσιών Νόμου.

Η συγκεκριμένη τροποίηση έχει στόχο να ενισχυθεί η διαφάνεια και η αδιαβλητότητα των διαδικασιών παραχώρησής τους, η ισονομία μεταξύ των προσφύγων, καθώς και την πιο δίκαιη κατανομή μεταξύ του προσφυγικού κόσμου με βάση αντικειμενικά και μετρήσιμα κριτήρια.

Σημειώνεται ότι η συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου ξεκίνησε στις 9 το πρωί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE