Ενώπιον Υπουργικού η τροποποίηση του περί Τ/κ Περιουσιών Νόμου - Που στοχεύει

Ενώπιον Υπουργικού η τροποποίηση του περί Τ/κ Περιουσιών Νόμου - Που στοχεύει

Ενώπιον της σημερινής (19/3) συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου θα τέθει η τροποποίηση του περί Τουρκοκυπριακών Περιουσιών Νόμου.

Η συγκεκριμένη τροποίηση έχει στόχο να ενισχυθεί η διαφάνεια και η αδιαβλητότητα των διαδικασιών παραχώρησής τους, η ισονομία μεταξύ των προσφύγων, καθώς και την πιο δίκαιη κατανομή μεταξύ του προσφυγικού κόσμου με βάση αντικειμενικά και μετρήσιμα κριτήρια.

Σημειώνεται ότι η συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου ξεκίνησε στις 9 το πρωί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ώρα μηδέν για την Κύπρο: Έρχεται στο νησί η Ρομπέρτα Μέτσολα – Τι σχεδιάζουν για την Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ώρα μηδέν για την Κύπρο: Έρχεται στο νησί η Ρομπέρτα Μέτσολα – Τι σχεδιάζουν για την Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Επαφές στην Κύπρο, μεταξύ 1-2 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιήσουν η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρομπέρτα Μέτσολα και οι Πρόεδροι των πολιτικών ομάδων, ενόψει της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπου μεταξύ άλλων θα έχουν και συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE